Dolar 32,5243
%0.24
Euro 34,8457
%0.36
Altın 2.488,710
%1.07
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evleri yanan çift yardım bekliyor

Evleri yanan çift yardım bekliyor

İzmir'in Bayraklı İlçesinde, emekli işçi İsmail Toprak (68) ile ev hanımı eşi Fatma Toprak'ın (68) oturdukları tek katlı ev elektrik kontağından çıkan yangında kül oldu. Sadece üzerlerindeki kıyafetlerin kaldığını belirten Toprak çifti, kendilerine yardım eli uzatılmasını istedi. Bir tek üzerlerindeki kıyafetleri kaldı

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 10:34

Alpaslan Mahallesi 1609/16 Sokak 16 numaradaki evde geçen çarşamba günü akşam saatlerinde elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler kısa sürede evi sardı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen itfaiye ekibi su sırakarak yangını yandaki binalara sıçramadan söndürdü. Ancak çatısı çöken, sadece duvarları kalan ev kullanılmaz hale geldi. İçindeki bütün eşyalar da kül oldu.

Evde yangın çıktığında eşi Fatma Toprak ile pazar alışverinde olduklarını, torununun telefonla aramasıyla durumu öğrendiğini belirten İsmail Toprak, "Evden çıkarken burnuma bir koku geldi, ancak o sırada bu kokunun konserve yapan komşudan geldiğini sandım. Hatta gitmeden evin içinde dolaştım, bir şey göremedim. Haberi alıp geldiğimizde, alevler evin her yanı sarmıştı. Yangından geriye bir tek üzerimizdeki kıyafetlerimiz kaldı. 1500 TL emekli maaşım ile geçiniyoruz. Geçiçi olarak çocuklarımdan birinin yanına yerleştim. Bir an önce yaralarımızın sarılmasını bekliyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.