Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evini yaktı, ölmek istedi

Evini yaktı, ölmek istedi

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde bir gece önce evini yakmaya kalkışan 40 yaşındaki T.O., bir gün sonra ise 4 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polisin ikna edip aşağı indirdiği T.O. emniyete götürüldü. Polis ikna etmek için dil döktü

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 10:16

Dün saat 23.30 sıralarında Anafartalar Mahallesi Sağlık Caddesi Göksenin Sokak 12 numaradaki apartmanın çatısına çıkan T.O., kenarda gezinerek intihar edeceğini söyleyip, bağırmaya başladı. T.O.'yu görenler olayı polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine sevk edilen ekiplerden itfaiye görevlileri yere hava yastığı açtı. Sağlık ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi. Polis çatıya çıkıp T.O.'yu ikna etmeye çalıştı. Çatıdaki kişinin bir gün önce evini yakmaya kalkışmaktan gözaltına alınan T.O. olduğunu belirleyen polis, ikna görüşmelerinden olumlu sonuç altı. Çatıdan inen T.O., hastanedeki sağlık kontrolü sonrası polis karakoluna götürüldü. T.O.'nun psikolojik sorunlarının bulunduğu, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde belli dönemlerde tedavi gördüğü belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.