Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evine girerken uğradığı silahlı saldırıda öldü

Evine girerken uğradığı silahlı saldırıda öldü

İzmir'in Konak ilçesinde, evine giderken silahlı saldırıya uğrayan Ramazan Altunbağ (20), hayatını kaybetti.  Evinin önünde kanlı pusu

  • Ege Postası
  • 11.08.2018 - 10:10

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Emir Sultan Mahallesi 2206 Sokak'ta meydana geldi. Ramazan Altunbağ  evine girerken K.B.'nin tabancalı saldırısına uğradı.

Yaralanan Altunbağ kanlar içerisinde yere yığılırken, K.B. ise kaçtı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Altunbağ, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Ramazan Altunbağ'nın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

İŞ ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Ramazan Altunbağ'ın (20), aynı manav dükkanında çalışan iş arkadaşı K.B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polisin, hem K.B.'yi yakalamak, hem de olayın nedenini belirlemek için araştırmalarını sürdürdüğü belirtildi.

20 gün sonra askere gitmeye hazırlanan Ramazan Altunbağ'ın otopsiden sonra yakınlarına teslim edilecek olan cenazesinin, ikindide Gültepe semtindeki Laleli Camisi'nden kaldırılacağı ifade edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.