Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evde tırnak bakımı önerileri

Evde tırnak bakımı önerileri

Güçlü, parlak ve sağlıklı tırnaklara sahip olmak zannedildiği kadar zor değil. Evde kolayca uygulayabileceğiniz birkaç bakım tekniği ile kolay kırılan, güçsüz tırnaklarınızı güçlendirebilir, siz de canlı bir tırnak görüntüsüne sahip olabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 09.07.2020 - 17:33

Güçsüz tırnaklar pek çok kişinin karşılaştığı yaygın problemlerden biridir. Farklı sebeplerden ortaya çıkabilen bu problem düzenli uygulayacağınız tırnak bakımı ile çözülebilir. İşte, evde kolayca uygulayabileceğiniz tırnak bakım önerileri…

 

Hindistan Cevizi Yağı 

Tırnaklarınızı güçlendirmek için kullanabileceğiniz doğal yöntemlerden ilki Hindistan cevizi yağıdır. Tırnak deformasyonlarını azaltan ve nemlendirici etkiye sahip olan Hindistan cevizi yağı ile doğrudan tırnaklarınıza masaj yaparak tırnaklarınızı güçlendirebilir, daha parlak ve sağlıklı tırnaklara sahip olabilirsiniz.

 

Limon suyu

C vitamini bakımından zengin olan limon suyu kullanarak güçsüz tırnaklarınızı güçlendirebilirsiniz. Limon suyu ayrıca içerdiği C vitamini ile kolajen üretimini destekleyerek hasarlı tırnak dokusunu iyileştirmede ve daha parlak ve canlı bir tırnak görünümüne sahip olmada etkilidir.Kolajen insan vücudunun; cilt, kemik, eklem, tendonlar, bağlar, düz kas dokusu, kan damarları ve diğer organlarında bulunur. Saç ve tırnakların önemli bileşenidir. Kolajen takviyesi ile vücutta azalan kolajen ihtiyacını destekleyebilirsiniz.

Day2Day TheCollagenBeauty ürünlerini inceleyerek kolajen hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Zeytinyağı

Her derde deva zeytinyağı tırnak bakımında da karşımıza çıkıyor. Zeytinyağı, tırnağı ve tırnak etlerini besleyerek tırnakların daha kolay uzamasına ve güçlenmesine katkı sağlıyor. Her gün tırnaklarınıza zeytinyağı ile birkaç dakika masaj yaparak daha canlı ve güçlü tırnaklara sahip olabilirsiniz.

 

Elma Sirkesi

Elma sirkesi içerisinde bulundurduğu bileşenler ile tırnakları besler ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Bir bardak su ve bir kaşık sirkeyi karıştırarak tırnaklarınıza uygulayın ve düzenli bakımdan sonra tırnaklarınızdaki mucizeyi keşfedin. Elma sirkesi ile evde tırnaklarınıza kolay bakım uygulayabilir, bakımlı ve güçlü tırnaklara sahip olabilirsiniz

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.