Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evde spor ve sağlıklı beslenme olur mu diyen gençlere, sağlıklı yaşam önerileri!

Evde spor ve sağlıklı beslenme olur mu diyen gençlere, sağlıklı yaşam önerileri!

Gün boyu evde kalanlar spor ve sağlıklı beslenmek için birçok alternatifler vardır. Sağlıklı yaşam için evde dengeli beslenebilir ve egzersiz yapabilirsiniz. İşte evde spor yapmak ve sağlıklı beslenmek için bazı öneriler:

  • Ege Postası
  • 01.04.2020 - 11:07

Step Tahtası

Step tahtasının üzerinde istediğiniz gibi spor yapabilirsiniz. Kendi vücut ağırlığınızı kullanarak, sabah sporlarını evde yapabilir ve vücut esnekliği kazanabilirsiniz. Kondisyon aletleri arasında en kullanışlı ürünlerden biri olan step tahtası size birçok hareket yapma imkanı sağlıyor.

 

Kapı Barfiksleri

Eğer kol kası çalışmak istiyorsanız evde herhangi bir kapıya asabileceğiniz kapı barfikslerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle omuz, kol ve boyun kaslarınızı aynı anda çalıştırabilirsiniz.

 

Meyve Suyu İçmek

C vitamini ve diğer vitaminlerinizi eksiksiz almak için meyve suyu içebilirsiniz. Vücut direncinizi arttıran meyve suları doğal beslenmenize yardımcı olur. Meyve sıkacakları ile kendinize evde hızlı bir şekilde meyve suyu hazırlayabilirsiniz. Mevsim meyvelerinin yanı sıra bu ürünlerle domates gibi sebzelerin suyunu da sıkabilirsiniz.

 

El Yayı

Bu yaylar sayesinde bileklerinizin gücünü arttıracak kan dolaşımınızı hızlandıracaksınız. Aynı zamanda el yayları kireçlenmeyi önler ve sağlıklı bir kas kitlesi oluşturmanıza yardımcı olur.

 

Egzersiz Lastiği

Karın ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulmak için egzersiz yayı ile formda kalabilirsiniz. Esnek yapıda olan bu ürünler oturarak ya da ayakta kullanılabilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.