Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşkıya kızlardan okulda dayak! Demir çubuklarla saldırdılar

Eşkıya kızlardan okulda dayak! Demir çubuklarla saldırdılar

İzmir Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 20 kız öğrenci, 2 kız öğrenciyi demir çubuklarla bayıltana kadar dövdü. B.G, daha önce de ölümle tehdit edildiğini söyledi. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili inceleme başlattı İzmir'de lisede dehşet!

  • Ege Postası
  • 10.01.2018 - 07:37

İzmir Bornova'da eğitim veren Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde akıl almaz bir şiddet yaşandı. 2 kız öğrenci, 20 kız öğrenci tarafından öldüresiye dövüldü. Saçları çekilen, kollarından ısırılan 2 kız, başlarına demir sopalarla vurulup bayıltılana kadar darp edildi. Ambulansla kaldırıldıkları Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde gözlerini açan C.D. ve B.G, kendilerine saldıran öğrencilerden şikayetçi oldu.

'SAÇIMI ÇEKİP ISIRDILAR'

B.G, "Okulda başarım iyi. Bu nedenle beni sevmiyorlar. Aramızdaki sorunu çözmek için yanlarına gittik. 'Neden böyle yapıyorsunuz' dediğimde saldırdılar. Biri saçımı çekiyor, biri kolumu ısırıyor, diğeri başıma demir çubukla vuruyordu. Beni defalarca ölümle tehdit ettiler. 'Kafamız güzelken seni öldüreceğiz' dediler. Beden eğitimi öğretmenine durumu söylemiştim" dedi. C.D. ise, "Kafama tuvalette bulunan demir boruyla vurdular. B.G. ile birlikte beni 20 kişi tekmeliyordu" diye konuştu. B.G'nin babası Lütfü G, ise "Okul idaresi, 'Çocuklar aralarında şakalaşırken kızınız ortada kalmış' dedi. Milli Eğitim Bakanlığı'nı göreve çağırıyorum. Uyuşturucu kullandığı öne sürülen öğrenciler bile var. Öğretmenler, öğrenci görünümlü eşkıyalardan korkuyor" dedi. YENİ ASIR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

İzmir'in Bornova ilçesinde bir grup kız öğrencinin, okul arkadaşları iki öğrenciyi demir çubukla dövdüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir grup kız öğrenci arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

Demir çubukla darbedildiği öne sürülen ve fenalaşan iki kız öğrenci, arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. 

Kavga eden öğrencilerin birbirlerinden şikayetçi olduğu ve darp raporu aldığı olayla ilgili İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünce inceleme başlatıldı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.