Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski İlçe Başkanı Mertoğlu’ndan flaş karar! Açlık grevine başlıyor

Eski İlçe Başkanı Mertoğlu’ndan flaş karar! Açlık grevine başlıyor

Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu belediye binası önünde açlık grevine başlayacağını açıkladı. Mertoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüştüğünü ifade ederken, “Başkan bu işi çözeceğini söyledi benden bir hafta süre istedi ancak hala olumlu bir adım yok, 24 saat belediyenin önünde olacağım yarın açlık grevine başlıyorum” dedi. Eski İlçe Başkanı Mertoğlu’ndan flaş karar

  • Ege Postası
  • 01.07.2019 - 14:27

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- Çiğli Belediyesinde işçi çıkarmalarının son halkasında işine son verilen CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu görevine geri dönebilmek için açlık grevine başlayacak.

Yarın saat 10:00’da Çiğli Belediyesi’nin önünde basın açıklaması yaparak 24 saat boyunca beleidye binasının önünde oturma eylemi yapacağını ve açık grevine başlayacağını duyuran Mertoğlu “Ekmeğimi geri kazanmak istiyorum” dedi. 

Zeynel Mertoğlu, “Yarın saat 10:00’da belediye binası önünde basın açıklaması yapacağım ve açlık grevimi başlatacağım. Bu süreçte işime dönebilmek için CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve bazı İzmir milletvekilleri ile görüştüm. Ancak olumlu bir geri dönüş alamadım. Yıllardır CHP ve belediyeye verdiğim hizmetler ortada olmasına rağmen Çiğli Belediye Başkanı ve yönetimi tek taraflı olarak beni işten çıkarttı. Bu haksızlıktır” diye konuştu. 

YÜCEL İLE GÖRÜŞTÜM '1 HAFTA BEKLE' DEDİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüştüğünü dile getiren Mertoğlu, “İl Başkanı Deniz Yücel ile görüştüm, bu işi çözeceğini ifade etti ancak bir girişimde bulunulmadı. Kendisiyle görüştüğümde benden bir hafta süre istedi. Ancak bir hafta geçti. Geçtiğimiz hafta açlık grevine başlayacaktım ama Başkan Yücel’i bekledim. Herhangi olumlu bir cevap ondan da gelmedi daha önce verdiğim kararı yarın uygulamaya koyacağım ve açlık grevine başayacağım” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.