Dolar 32,4525
%-0.1
Euro 34,7363
%-0.67
Altın 2.441,060
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski emniyet müdürü Bilkay gözaltında

Eski emniyet müdürü Bilkay gözaltında

'Askeri casuslukta kumpas'ta gözaltına alınan eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı Kumpas sanığı eski Emniyet Müdürü'ne

  • Ege Postası
  • 25.08.2016 - 10:44

İzmir'de, Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası'nda tutuksuz yargılanan kentin eski Emniyet Müdürü Ali Bilkay, duruşmada ifade verdikten sonra evinde tekrar gözaltına alındı. Ali Bilkay'ın İzmir'den önce görev yaptığı Sakarya'da, usulsüz dinlemelerde bulunduğu gerekçesiyle açılan soruşturmadan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. 

Kamuoyunda 'askeri casusluk' olarak bilinen Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası'nda usulsüzler yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan İzmir eski Emniyet Müdürü Ali Bilkay, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Dün de, Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası'nda kumpas kurdukları gerekçesiyle yargılandığı davada ifade veren Ali Bilkay, gece Güzelbahçe'deki evinden gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ali Bilkay'ın, İzmir'den önce emniyet müdürlüğü yaptığı Sakarya'da, usulsüz dinlemede bulundukları iddiasıyla hakkında açılan soruşturmada yakalama kararı verildiği için gözaltına alındığı öğrenildi. Ali Bilkay'ın da, İzmir Adliyesi'ne gönderileceği ve burada görüntülü sistem üzerinden ifade vereceği öğrenildi.

TUTUKLANDI

İzmir'de, Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası'nda tutuksuz yargılanan, usulsüz dinlemelerde bulunduğu gerekçesiyle açılan soruşturma nedeniyle gözaltına alınan eski Emniyet Müdürü Ali Bilkay çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.