Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski başkanın son hali görenleri şaşırttı

Eski başkanın son hali görenleri şaşırttı

Saçlarını uzatan ve sakal bırakan eski AK Parti İl Başkanının son halini beğenen de var eleştiren de... Kendi döneminde yönetim kurulu üyesi olan ve 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden sonra FETÖ bağlantıları nedeniyle gözaltına alınan Ayşe Rabia Y’nin kendisini şikayet etmesinin ardından 2010 yılında istifa eden ancak siyasete bir daha geri dönmeyen AK Parti İzmir İl eski Başkanı Avukat Ömür Kabak’ın yeni imajı dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 14:28

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisinden 2010 yılında istifa eden AK Parti İzmir İl eski Başkanı Ömür Kabak’ın yeni görüntüsü şaşkınlık yarattı. İl başkanlığı döneminde sakal ve bıyık bırakmayan eski il başkanı Kabak’ın saçlarını ve sakalını uzattığı yeni görüntüsü herkesi şaşırttı.

Ömür Kabak, yeni görüntüsünü belirten fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Şortlu, uzun saç ve sakallı entelektüel görüntüsüyle takipçilerinin bir kısmının beğenip bir kısmının ‘eski halinize dönün’ dediği AK Parti İzmir İl eski Başkanı Ömür Kabak, istifa ettiği 2010 yılından bu yana aktif siyaset yaşamına geri dönmedi.

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Avukat Ömür Kabak, mesleğini yapmayı sürdürdüğünü, aktif siyasete dönmeyi düşünmediğini ifade etti. 

‘BAŞINA KÖTÜ BİRŞEY GELİRSE BENİ HATIRLASIN’ DEMİŞTİM

15 Aralık 2010 tarihinde dönemindeki yönetim kurulu üyesi olan Avukat Ayşe Rabia Y’nin kendisini dönemin Başbakanı, mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet etmesi üzerine görevini bırakması istenen eski il başkanı Kabak, bunun üzerine ‘kendisine iftira atıldığını’söyleyerek partisinden istifa etmişti.

ORADA BANA İFTİRA ATILMIŞTI, AK PARTİ’DEN KOPTUM VE HALA DÖNMEDİM DEMİŞTİ

Kabak’ın istifasına neden olan dönemin yönetim kurulu üyesi Ayşe Rabia Y ise, 15 Temmuz darbe girişiminden hemen önce boşandığı eşinin ve kendisinin FETÖ bağlantıları nedeniyle gözaltına alındı. Avukat Rabia Y.’nin gözaltına alınmasının ardından açıklama yapan Ömür Kabak ise,

“Görevden alınmamda bir arkadaşımızın Başbakan'a beni şikayet etmesi, daha doğrusu iftira atması etkili oldu. Başına bir kötü olay geldiğinde gözünün önüne ben geleyim demiştim. Yedi yıldır siyasetin içinde değilim. Bu kişiyle de hiç bağlantım yok. Ne yapıyor, ediyor bilmiyorum. Bir insanın hapse düşmesinden sevinç duymam, üzülürüm. Allah kurtarsın. Ben orada beddua etmemiştim sadece, 'eğer başına kötü bir şey gelirse beni hatırlasın' demiştim. Söylediğim buydu. Orada bana iftira atılmıştı. O olaydan sonra da AK Parti'den koptum ve hala dönmedim” şeklinde konuşmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.