Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Başkana kaza şoku

Eski Başkana kaza şoku

CHP İzmir İl eski Başkanı Bedri Serter’in yol kenarında park halindeki aracına arkadan 2 kez çarpan sürücü  hızla olay yerinden uzaklaştı. Görgü tanıklarının aldığı plaka sayesinde araç sahibine ulaşıldığı öğrenildi. Serter, "Benim aracım orada olmasaydı, araç kaldırımı aşıp restorana girebilir, insanlara zarar verebilirdi" dedi. 2 kez çarptı, kaçtı... Faciadan dönüldü

  • Ege Postası
  • 05.01.2018 - 15:27

YAĞMUR UYGUR /EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkanı Bedri Serter ve Eşi Huriye Serter dün akşam saatlerinde yemek yemek için Konak ilçesinde bir restorana gitti. Aracı mekanın önüne park eden Serter çifti içeride yemek yerken yüksek bir ses duyarak kapıya yöneldi. O sırada hızla olay yerinden 35 ULV 20 plakalı gri bir otomobilin kaputu açık bir şekilde olay yerinden kaçtığı görüldü.

Görgü şahitlerinden edinilen bilgiye göre duran araca çarpan sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Yol kenarındaki araca bir kez arkadan çarpan, ardından geri geri giden ve yeniden ilerlemek istediğinde ikinci kez çarpan sürücünün 3. hamlede yola çıkabildiği ve hızla olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

“CANA GELMESİN”

İl Eski Başkanı Serter, "Biz içeride yemek yerken bir gürültü oldu ve aracımın ilerlediğini gördüm. Dışarı çıkıp baktığımda aracımda maddi hasar oluşmuş. Eğer benim aracım orada olmasaydı sürücü kaldırımı aşıp restorana girerek insanlara zarar verebilirdi. Emniyet güçleri aracı buldu. Kendilerine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok şükür hepimiz sağlıklıyız. Cana gelmesin önemli olan bu. Sürücüler alkollü direksiyon başına geçmemeli” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.