Dolar 32,5616
%0.27
Euro 34,6831
%-0.14
Altın 2.504,470
%0.8
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski başkan ve meclis üyesinden Yıldırım'a açık destek

Eski başkan ve meclis üyesinden Yıldırım'a açık destek

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yakalaşan kongreler öncesinde hareketliliğin en fazla yaşandığı ilçeler arasında olan Karşıyaka'da tablo netleşmeye başladı. Kongre öncesinde ilçe siyasetinin etkin isimleri, 2019'da ilçenin kaderini tayin edecek olası başkan adayı hakkında önemli değerlendirmeler yaptı. Eski başkan ve meclis üyesinden

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 12:46

EGEPOSTASI- Son yerel seçimlerde yüzde 70'ere ulaşan oy oranıyla Türkiye'ye örnek olan Karşıyaka ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe örgütü "Nasıl bir başkan adayı olmalı'" sorusuna yanıt arıyor. İlçede konuşulan olası adaylar arasında ise ağırlık mevcut Başkan Uğur Yıldırım'dan yana çıktı. 

ESKİ BAŞKAN DURAK: DESTEKLERİZ

Mevcut Başkan Uğur Yıldırım'ın olası adaylığını yorumlayan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak, önümüzdeki seçimde kendisine destek verebileceklerini kaydederek, "İlçe Başakna adayının kim olacağını konuşmak için henüz çok erken. Ancak, hep söylediğim bir şey vardı. day çıkarmadık, bu süreçten geri duracağız. Partimiz için kim olursa olsun arkasında olacağız demiştik. Mevcut yönetimin de arkasındayız. İlçe başkanı ve yönetiminin başarısı seçimde elli olacaktır. Örgütü kucaklayan yönetimi herkes gibi bizler de destekleriz" dedi. 

AKTOP: YILDIRIM BAŞARILI, ARKASINDAYIZ

Mevcut başkan Yıldırım'ın iki yılını başarılı bulduğunu dile getiren Karşıyaka Belediyesi Eski Meclis Üyesi Serdar Aktop, ise şunları söyledi: "İlçe yönetiminin seçildiğinden bu ayana iki yıllık görev süresi doluyor. Başkan Yıldırım'In geçmişteki görev süresine baktığımızda, çalışkan ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Gerek örgütteki duruşu, gerek mezhepçilikten uzak, adamcılık yapmayan, ekipçilikten uzak önetim anlayışı ile örnek bir çalışma segiledi. Her zaman parti çıkarları ön plana alarak çalıştı. Üye olsun olmasın, kapısı her zaman herkese açık bir başkandı. Geçtiğimiz haftalarda Cevat Durak ile kendisine gerçekleştrdiğimiz ziyarette aday olduğu takdirde kendisine destek olacağımızı belirtmiştik. Başkan olan kimse yaptığı üye sayısıyla değil, çalışmalaıyla örnek olmalıdır. Partiye verdiği emekle, birikimiyle bu görevi yerine başarıyla getirmiştir. Kendisi şahsi çıkarlarını değil, partisini ve politikayı ön planda tutan, entellektüel birikime sahip bir adaydır. Bu parti içi yarıştır. Herkes aday olabilir. Ne kadar çok aday olursa, bu parti içi demokrasinin işlediğini de göstergesidir. Parti içindeki demokrasiyi ülkeye de taşıyacağız. Yeter ki delege özgür iradaesiyle oy kullansın. Sağlıklı bir üyelik sistemi ve sağlıklı bir ilçe, il örgütü, sağlıklı bir siyasi parti programı üretmenin önünü açar. Uğur Bey bence başarılı bir başkandır, partimize çok büyük katkı sağladı."

Aktop son olarak şunları ekledi; "2004-2014 dönemlerinde 2 dönem yaptığım belediye meclis üyeliği boyunca ilçe seçimlerine müdahil olup birçok ilçe başkanı ile çalıştım. Geçmişte görev yapan başarılı ilçe başlanlarım oldu. Ancak her dönemde bu bayrağı teslim alan başkan adayımızın ilçeyi, partiyi bir adım daha öne götürmesi gerekir. İşte Uğur Yıldırım Başkan da bunu son 2 yılda gerçekleştirmiştir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.