Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Başkan Ergun Özgün dosyasını bu kez ilçe başkanlığına götürüyor

Eski Başkan Ergun Özgün dosyasını bu kez ilçe başkanlığına götürüyor

Menderes’te aday gösterilmeyince istifa ederek bağımsız aday olan ve ilçede CHP’ye seçim kaybettiren isim olarak bilinen Menderes Belediye eski Başkanı Ergun Özgün’ün İl Başkanı Deniz Yücel tarafından kabul edilmeyen belediye başkan aday adaylığı dosyasını bu kez Menderes İlçe Başkanlığı’na götüreceği öğrenildi. İl Başkanı Yücel’in kabul etmediği aday adaylığı dosyasını ilçe başkanlığının kabul edip etmeyeceği yarın netleşecek. Yücel ‘2014’te yaşananlar hala unutulmadı’ diyerek kabul etmemişti

  • Ege Postası
  • 25.10.2018 - 21:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Aday adaylığı başvuru dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e götüren ancak Yücel’in ‘2014’te yaşananlar hala unutulmadı’ diyerek dosyasını kabul etmediği Menderes Belediye eski Başkanı Ergun Özgün, şansını bu kez de CHP Menderes İlçe Başkanlığı’na başvurarak arayacak.

ÖZGÜN DOSYASINI, YARIN MENDERES İLÇE BAŞKANLIĞINA VERECEK

Menderes’te 2014 seçim sürecinde yeniden aday gösterilmeyince tepkisini partisinden istifa edip, bağımsız aday olarak seçimlere girerek gösteren ve CHP’nin ilçede seçimi kaybederek, belediye başkanlığının AK Parti’ye geçmesini sağlamakla suçlanan Menderes Belediye eski Başkanı Ergun Özgün’ün CHP Genel Merkezi tarafından aday adayı olmak isteyenlere verilen ek sürenin dolduğu gün olan Cuma günü (yarın) vereceği öğrenildi.

İLÇE BAŞKANLIĞININ NE YAPACAĞI MERAK EDİLİYOR

CHP’ye Menderes’te seçim kaybettiren isim olarak bilinen Menderes Belediye eski Başkanı Ergun Özgün’ün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in reddettiği Menderes Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nın kabul edip etmeyeceği ise yarın belli olacak.

Özgün’ün dosyasını kabul etmeyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Özgün’e, “Kapımız herkese açık, çalışmak isteyen herkesle çalışırız. Ancak sizin özel bir durumunuz var. Parti için çalışmak isterseniz çalışırız beraber. Ancak adaylık başvurusunu şu anda kabul etmem mümkün değil" demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.