Dolar 32,5609
%0.15
Euro 34,8946
%0.67
Altın 2.428,060
%-0.2
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Başkan Badem'den yeni Başkan Eriş'e ziyaret

Eski Başkan Badem'den yeni Başkan Eriş'e ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ederken eski Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimini konuk etti. Eski Başkan Badem'den yeni Başkan Eriş'e ziyaret

  • Ege Postası
  • 14.05.2019 - 15:13

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, eski Başkan Mahmut Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti. Eski Başkan Mahmut Badem; “Yurt dışında  olmam ve genel yoğunluk  nedeniyle geç organize olduk. Sizi kutlarım ve görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Belediye Başkanları, kentimizin gelişimi, vatandaşların rahat huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışıyor. Ödemiş’e bugüne kadar hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Mahmut Başkanımızın da emeği çok.  Ödemiş bizim evimiz, bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Tüm siyasi partilerimizle birlikte Ödemiş’i güzelleştirmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.