Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşi ve köpeğini döven kocaya uzaklaştırma

Eşi ve köpeğini döven kocaya uzaklaştırma

İzmir’de, evde beslediği yavru köpeğe işkence uygulayan ve köpeği korumaya çalışan eşini darp eden şahsa 6 ay evden uzaklaştırma kararı verildi Mahkemeden flaş karar

  • Ege Postası
  • 19.12.2017 - 07:03

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan ve 13 yıldır Mehmet Murat E. (40) ile evli olan Ş.E.'yi (33), iddiaya göre eşi son 4 yıldır sürekli alkol alıp darp ediyordu. Eşinin düzeleceğine inanıp 2 çocukları için şiddete katlanan Ş.E., geçtiğimiz 10 Aralık gecesi vardiyalı çalıştığı fabrikadan eve geldi. Ş.E.'nin eve girdiğinde eşi Mehmet Murat E. alkol alıyordu.

Avukat Koşar, hayvanlara kasten yapılan kötü muamele ya da işkence ve hayvanların öldürülmesiyle ilgili mevcut kanunda verilen cezaların kamu vicdanını tatmin etmediğini belirtti.

KÖPEĞİ KLOZETE ATTI

İddiaya göre, Mehmet Murat E., sebepsiz yere evde baktıkları 2 aylık cocker cinsi köpeği tekmelemeye başladı. Bu sırada Ş.E. köpeği kurtarmak isterken, Mehmet Murat E. eşini yumrukla darp etti. Olayın daha fazla büyümesini istemeyen kadın, çocuklarının odasına gidip yattı. İddiaya göre, çocukların odasına giren adam zorla eşini kaldırdı. Saldırgan koca köpeğe vurup ağzını bantlayarak klozetin içine attı. Gözü dönen Mehmet Murat E., klozete attığı yavru köpeğin üzerine sifonu çekti. Ş.E. suyun içinde kalan köpeği klozetten çıkararak kurtardı. Bununla da yetinmeyen Mehmet Murat E., küçük köpeği duvara fırlattı. Kocası ile baş edemeyen kadın yatağına gidip yattı. Ancak durmayan saldırgan koca, köpeği bu sefer yatan eşinin üzerine fırlatıp saat 04.00 sıralarında evden çıktı.

Saat 10.00 sıralarında evin kapısını çalan Mehmet Murat E.'ye eşi Ş.E. kapıyı açmadı. Israrla kapının çalması ve çocuklarının ağlaması ile Ş.E. kapıyı açtı. Eve giren Mehmet Murat E., eşi Ş.E.'nin kafasına yumrukla vurduktan sonra kafasını duvara çarptı. Mehmet Murat E. yatak odasına geçip uyuyunca Ş.E. daha fazla dayanamayıp Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldıktan sonra Bayraklı Şehit Ali Gülhan Polis Merkezi'ne giderek eşinden şikâyetçi oldu. Mahkeme "Olayı hatırlamıyorum" diyen kocanın evden 6 ay uzaklaştırılmasına karar verdi. Ayrıca darp edildiği öne sürülen yavru köpeğin gerekli muayene ve tedavisinin yapılarak en yakın hayvan koruma merkezine gönderilmesi kararlaştırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.