Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eren Derdiyok Göztepe'de

Eren Derdiyok Göztepe'de

Göztepe Kulübü, Galatasaray’da forma giyen Eren Derdiyok’la 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Öte yandan sarı kırmızılı ekip, uzun süredir yollarını ayırmaya çalıştığı Nabil Ghilas'ın sözleşmesini feshetti. Göztepe'de transfer hareketliliği

  • Ege Postası
  • 10.07.2019 - 13:17

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, uzun süredir temas halinde olduğu Galatasaraylı golcü Eren Derdiyok'la resmen anlaştı. Başkan Mehmet Sepil'in uzun çabaları sonucu gerçekleşen transfer neticesinde tecrübeli futbolcunun sarı-kırmızılı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Göztepe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Son olarak Galatasaray’da forma giyen 1988 doğumlu oyuncu Eren Derdiyok’la 2+1 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

İsviçre doğumlu olup hem İsviçre hem de Türkiye vatandaşlığı bulunan 31 yaşındaki futbolcu, kariyerine BSC Old Boys takımında başladı. 2006-2009 yıllarında Basel takımının formasını giyen ve sonra Almanya'da Bayer Leverkusen ve 1899 Hoofenheim'da mücadele eden golcü futbolcu Türkiye kariyerine 2014-2015 sezonunda Kasımpaşa'da başladı. Daha sonra Galatasaray'a transfer olan Eren Derdiyok Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da çıktığı 117 maçta 40 gol kaydetti.

Golcü futbolcu geçen sezonun ilk devresinde sarı-kırmızılı formayla 7 gol atmış ancak devre arasında kadro dışı bırakıldıktan sonra ikinci yarıda Türkiye Futbol Federasyonuna bildirilen kadroda yer almamıştı.

İzmir ekibi, "Eren’e Göztepe’mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

GHILAS GİTTİ

Göztepe, uzun süredir yollarını ayırmaya çalıştığı Nabil Ghilas'ın sözleşmesini feshetti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Nabil Ghilas'la yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ghilas'a devam eden spor yaşantısında başarılar dileriz" denildi. Göztepe'ye 2017 yılında Gaziantepspor'dan 3 yıllığına transfer olan Cezayirli santrfor, geçen sezon 8 maçta görev alıp, 1 gol atmıştı.

EREN'İ BÖYLE DUYURDU 

Göztepe Spor Kulübü, Eren Derdiyok transferini ilk olarak ilginç bir yöntemle duyurdu. Göztepe için yapılan yeni stadyum projesinin görüntülerinin yer aldığı videoya, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor" notu düşen kulüp, taraftarlara görüntünün son bölümünde sürpriz yaptı. Çalışmalarda bir inşaat işçisi gibi gösterilen Eren Derdiyok, videonun son saniyelerinde baretini çıkararak Göztepe'nin yeni transferi olduğunu duyurdu.

 

 

Göztepe'de yeni sezon hazırlıkları

Eren Derdiyok, takımla ilk idmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Tamer Tuna yönetimindeki sabah antrenmanında futbolcular, koşunun ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı.

Akşam idmanında ise kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi.

Göztepe'de bugün sözleşme imzalanan Eren Derdiyok, takımla ilk antrenmanına çıktı. 

Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.