Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın İzmirli AK kadınlara yanıtı bu oldu

Erdoğan'ın İzmirli AK kadınlara yanıtı bu oldu

İzmir'den, AK Parti Kadın Kolları üyesi 60 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salı günü TBMM'de yaptığı partisinin grup toplantısına katıldı. Asma katta 'izleyiciler' bölümünde oturan kadınlar Erdoğan konuşurken alkışlarla "İzmir burada reisinin yanında" sloganı attı. Erdoğan da "İnşallah İzmir'de de sizlerden yüksek bir başarıyı bekliyoruz" dedi. AK kadınlar slogan attı

  • Ege Postası
  • 09.11.2017 - 09:13

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, parti yöneticisi 60 kadınla birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salı günü yaptığı partisinin grup toplantısına katıldı. AK Partili kadınlar tezahüratlarıyla sık sık Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını kesti. Alkışlarla "İzmir burada reisinin yanında" sloganı atan kadınlara Erdoğan, "İnşallah İzmir'de de sizlerden yüksek bir başarıyı bekliyoruz" dedi.

Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluruyla grup toplantısının ardından Külliye'yi gezdiklerini belirterek, "İçimizde hiç görmeyenler vardı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi zarar gören yerleri görünce bazı kadınlarımız gözyaşı döktü. Cumhurbaşkanımızın sözleri bizim moral ve motivasyonumuzu yükseltti. Zaten davası uğruna çok çalışan kadınlarız. Daha da çok çalışacağız" dedi.

İzmirli kadınlar daha sonra AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'ı da ziyaret etti. İstanbul, Ankara ve İzmir kongrelerini en sona bırakan Çam, İzmirliler'den bu sürecin birlik ve beraberlik içinde götürülmesini istedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.