Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8700
%0.6
Altın 2.429,500
%-0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul'a borcum var

Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul'a borcum var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Meclis'teki gibi herkesin başkanı olacağım" dedi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2018 - 06:50

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım konuşmasında "Kadıköylünün  de Sultanbeylinin de sorunlarını çözeceğini" belirten Yıldırım, "İstanbulluya hizmet biter mi' Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var.  Aday arkadaşlarımla beraber şimdi bu borcu ödemeye geliyorum." Dedi

"YENİDEN BERABERİZ"

Yıldırım'ın açıklamlarından öne çıkan satır başları:

"Fatih'in fethettiği İstanbul, Sinan'ın süslediği İstanbul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtardığı İstanbul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul. Mevlama şükürler olsun, yeniden beraberiz, yeniden birlikteyiz.

Bakanlığımda, başbakanlığımda, Cumhurbaşkanımızla İstanbul için, Türkiye için çok çalıştık.

ADAY ARKADAŞLARIMLA BERABER BU BORCU ÖDEMEYE GELİYORUM

Sevgili İstanbullular, İstanbul'a hizmet biter m? İstanbulluya hizmet biter m? Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var.  Aday arkadaşlarımla beraber şimdi bu borcu ödemeye geliyorum.

Buraya, TBMM Başkanlığı'ndan geliyorum. Orada 81 ilden milletvekili var. Her partiden, her siyasi görüşten, ben hepsinin başkanı oldum. Burada da her İstanbullunun başkanı olacağım. Kadıköylünün de sorununu çözeceğim Sultanbeyli'nin de sorunlarını çözeceğim. Çok çalışacağız, çok işler yapacağız. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.