Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan müjde üstüne müjde

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, fiyatların daha da ineceğini söylerken "Çadırlar kuruldu. bir anda fiyatlar yarı yarıya indi. Daha da inecek. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını burada satmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 12.02.2019 - 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; İstanbul'da yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Rabbim'den rahmet diliyorum. Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de odur. çünkü Türk aynı Türktür. hasımları da aynıdır. Yerimizde saydığımız gün gerilemeye başladığımız gündür. Diline, dinine bakmadan mazluma sahip çıktığımız, adaletsizliklerini yüzlerine vurduğumuz için bize düşman oldular. Bundan asla pişman değiliz. Maruz kaldığımız bu saldırılar bir berat belgemiz olarak görüyorum. Saldıranların hedefi aslında Türkiye'dir. Biz Türkiye'yi büyüttük, güçlendirdik. Kastamonuya son 16 yılda 15 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 971 adet yeni derslik yaptık. Bugün Kastamonu'da bir üniversite varsa bu AK Parti sayesindedir. Turizmi Kastamonu için gelir kapısı getirmeye kararlıyız. Sağlıkta 12'si hastane olmak üzere, 25 sağlık tesisini Kastamonu'ya kazandırdık.Kastamonu'da uzun vadeli içme suyu sorununu çözmek için Kırık Barajını inşa ediyoruz. Çiftçimiz 781 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik.31 Mart çok önemli. Sandıklara sahip çıkacağız. Sabah sandıkların açılmasından bir saat önce sandık mahallinde olmanız lazım.   

1000 yılda kesintisiz bir mücadele verdik bu coğrafyada. Yakın dönemde gelişmemizin önüne set koymaya çalıştılar. Yeri geldi PKK gibi bölücü, FETÖ gibi istismarcı, DEAŞ gibi ne idüğü belirsiz proje örgütlerle ülkemizi esir alınmak istendi. Ama bırakmayacağız. Cudi’de, Gabar’da hatta Kandil’de bunları kovaladık kovalıyoruz.  Yeri geldi komik bahanelerle ülkemizi uluslararası alanda tecrit etmeye çalıştılar.  Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsak tepemize binmeye kalktılar. 17 yıllık iktidarımız bunlarla mücadeleyle geçti.

Belediye başkanlığı yaptım. 4.5 yılın sonunda bizi cezaevine gönderdiler. Her olanda hayır vardır. Yattık cezaevinde çıktık, işte AK Parti’yi kurduk. Partimizi kurduk 16 ayda iktidar olduk. İçeride teröristlerin başını ezdik, demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz millet olarak daha kenetlendik. Biz verdiğimiz mücadelenin ehemmiyetinin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye’yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla faizle diplomasiyle algıyla olmuyor bu defa ülkemizi soğan, patates, sivri biber, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Aldığımız tedbirlerle bu hamleyi de boşa çıkardık m? Tanzim satış yerleri gibi satış yerlerini kurduk. Fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun marketlerde ne varsa onların da belli bir kısmını buralarda satmaya başlayacağız. Bunlar terör estirdiler terör. Gıdada teröre estirenlere gereken dersi veriyoruz, vereceğiz. Bakalım sırada ne va? Hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Milletimizin ekonomide yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmiyoruz. Teşviki desteği planlıyor ve uyguluyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.