Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması

Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması

Osmaniye'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ittifak açıklaması yaptı: Kasım 2019'da Türkiye'den bu ittifakın en anlamlı sesini dünyaya duyuracağız. Birileri bölmenin peşinde. Biz bir olacağız.

  • Ege Postası
  • 24.02.2018 - 22:02

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye'de AK Parti İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, 'Reis Bizi Afrin'e götür' sloganlarına yönelik olarak, "O an geldiği anda, askeri literatür ne diyo? Sefer görev emri. Önce ben sonra da sizler birlikte yürüyeceksiniz." dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Vatanımız, ezanımız, bağımsızlığımız için bir gül bahçesine girercesine şehadete yürüyen tüm Osmaniyeli yiğitlere rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Osmaniye 2015'ten bu yana terörle mücadelede, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarımızda tam 38 şehit verdi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 1951 OLDU

Şimdi son rakamı aldım, Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1951 oldu. Bizler onların emanetlerine gözümüz gibi bakacağız, şehitlerimizi söylüyorum. Bu vatanı ite kopuğa teslim etmeyeceğiz. Alçaklardan işledikleri cinayetlerin hesabını tek tek soracağıarlılıkla sürdüreceğiz.

Buradan Osmaniye'nin tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerime selam ve sevgilerimi yolluyorum. Osmaniye'ye teşekkür ediyorum. Salonun dışında en az buranın 3 misli Osmaniyeli kardeşim var. Onları selamlamadan geçemezdik, onlara da selamımızı verdik. Biz sizi çok özlemiştik. Anlaşılan sizler de bizi çok özlediniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.