Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan’dan Diyarbakır’da önemli açıklamalar

Erdoğan’dan Diyarbakır’da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da toplu açılış töreninde konuştu.

  • Ege Postası
  • 01.04.2017 - 18:31

Erdoğan konuşmasında Diyarbakır'ın Türkiye için çok önemli olduğunu vurgularken, 'Türkiye nasıl İstanbul'suz, İzmir'siz, Trabzon'suz, Antalya'sız, Erzurum'suz olamazsa asla Diyarbakır'sız da olamaz. Çünkü Diyarbakır bizim kalbimiz. Bu coğrafyayı, bu halkı bizden koparmak isteyen, kalbimizi söküp almaya çalışıyor demektir. Diyarbakır Türkiye'nin mührüdür' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bu PKK yanlıları hep barış diyolar. Silahla barış olur m? barışın fedaileri biziz, özgürlüklerin fedaisi biziz. Biz Güneydoğu Bölgesi'ne 280 milyar lira değerinde yatırım yaptık. Türkiye nasıl İstanbul'suz, İzmir'siz, Trabzon'suz, Antalya'sız, Erzurum'suz olamazsa asla Diyarbakır'sız da olamaz. Çünkü Diyarbakır bizim kalbimiz. Bu coğrafyayı, bu halkı bizden koparmak isteyen, kalbimizi söküp almaya çalışıyor demektir. Diyarbakır Türkiye'nin mührüdür. El uzatılmasına asla izin vermeyiz. Rabbim kaderimizi bu coğrafyada birlikte yazmış, bizim geçmişiz gibi geleceğimiz de ortak. Darbe dönemlerinde Diyarbakır'a yanlışlar yapıldı. İnsanlar inançları ve düşünceleri yüzünden çok eziyet çekti. 

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Diyarbakır'ın Ergani ve Bismil ilçelerine bu yıl doğalgazı veriyoruz. PKK terör örgütü yaptıklarımızı bombalıyor. Bunlar hain, alçak, bunlar benim Kürt kardeşlerimi sevmiyor. Sormak lazım, burada belediyeler elinizdeyken ne yaptını? Kayyumlar atandı bakın her yer nasıl değişmeye başladı.

'BUNLAR HUZURUN DÜŞMANLARI'

Niçin Diyarbakır turizmde patlama yapmasın, nede? Terör olursa buraya ajan teröristler gelir, turist gelmez. Ajan teröristler buraya geliyor m? Gelirler. Onların işi gücü karıştırmak. Onlar mikserdir mikser ama terör mikseri. Bölücü terör örgütü huzurun baş düşmanıdır. Kiralık katiller şebekesidnen ülkemizi ve Kürt kardeşlerimizi kurtarmaya kararlıyız. Hain örgüt artık hiç bir vatandaşımızın evini başını yakamayacak, hiç bir vatandaşımızın çocuğunu elinden alamayacak. Alırlar, nerede alırlar Avrupa'da alırlar! Türkiye'de alamayacaklar. Onların sosyal demokrat, sosyalist partileriyle PKK terör örgütü mensupları birlikte yürüyüşler yapıyorlar. Alman polis teşkilatının araçları içerisinde terör örgütünün mensupları oturuyor, afişlerini taşıyor. Böyle bir demokrasi olur mu'

'HAİNLERİ DEVLETTEN TEMİZLEDİK, TEMİZLİYORUZ'

Yola çıktığımızda kefenimizi giydik. Devletimiz askeriyle polisiyle kurucusuyla tüm kamu görevlileriyle sizin yanınızdadır. Bölücü örgütle iş birliği içinde FETÖ'nün hainlerini de devletten temizledik, temizliyoruz. Artık devletin içinde sizi örgütün kucağına atacak kimse kalmayacak. Bizim muhatabımız sizsiniz. Biz söyleyecek sözü olan, projesi olan, derdi olan herkesle konuşmaya, görüşmeye, birlikte yol yürümeye hazırız. Tek bir şartımız var; kimsenin elinde silah olmayacak, kimse bu ülkeyi bölmeye, bu milleti parçalamaya kalkmayacak.'dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.