Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan 'Burak Oğuz' yorumu: Bunların daha neleri çıkacak!

Erdoğan'dan 'Burak Oğuz' yorumu: Bunların daha neleri çıkacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Urla Belediye Başkanı iken FETÖ'den tutuklanan Burak Oğuz ile ilgili olarak “Daha geçenlerde Urla Belediye Başkanı'nın FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. Şu anda ne old? Tutuklu içeride. Bunların daha neleri çıkacak” dedi. Erdoğan'dan 'Burak Oğuz' yorumu:

  • Ege Postası
  • 20.01.2020 - 21:16

Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da dün düzenlenen Libya konulu Berlin Zirvesi sonrası Türkiye'ye dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'a sorulan sorular arasında FETÖ'nün siyasi ayağı tartışması var. Soruya yanıt veren Erdoğan, Urla Belediye Başkanı iken tutuklanan Burak Oğuz üzerinden CHP'ye yüklendi.

Soru: CHP “FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın komisyonu” önergesi verdi. AK Parti ve MHP karşı durdu. Sayın Bahçeli “Hakim değiliz, savcı değiliz. Meclis’te araştırılması doğru değil. Bunun yerine sözde ‘Yurtta Sulh Konseyi’ araştırılsın” dedi. Siz ne diyorsunuz buna' 

Sayın Bahçeli’nin bu yaklaşımı işin bir boyutu. İşin bir başka boyutu da bana göre şudur: İddia sahibi ki? CHP... Sen iddia sahibi olduğuna göre bir defa bu iddianı ispatlamakla mükellefsin. İspatla bunu. Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı va? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende... Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’devar. Çıkar o zaman sen bunları, ispat et. Bunu ispatlayamayan bu parti parlamentonun tamamını zan altına almak için böyle bir yola başvurdu. Daha geçenlerde Urla Belediye Başkanı’nın FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Şu anda ne old? Tutuklu içeride. Mahkemesi devam ediyor.

Soru: Seçimden önce de babası uyarmış. Seçimden önce babası Kılıçdaroğlu’na gidiyor diyor ki “Benim oğlumu aday yapmayın, FETÖ’cüdür, sizin başınıza iş açar” diyor...

Daha bunların neleri neleri çıkacak. Var. Bu süreç bu şekilde devam eder. Zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez. Şimdi bu pisliklerden kurtulmak için parlamentonun üzerine bunu yıkmak istiyor. Bunun bedelini bir defa ödeyecekler. Önce sen iddia sahibisin, bu iddianı ispatla. Meclis’i buna karıştıramazsın.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.