Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Büyük Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız

Erdoğan: Büyük Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız

AK Parti'nin 9 il için yaptığı ortak konrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız" dedi.

  • Ege Postası
  • 18.01.2021 - 16:08

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş İl Kongreleri'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"AK Parti milletin kurduğu ve bugüne kadar milletin getirdiği bir partidir. Milletimizle ne kadar sık hasbihal içine girersek görevimizi o kadar yerine getirmiş oluruz. AK Parti seçimden seçime insanlarımızın kapısını çalan bir parti olmadı, olmayacak. Biz yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletimizin hizmetine adayan bir partiyiz.

AK Parti yöneticisi hergün her an milletimizle olan bir yöneticidir. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır. Tatlı su siyasetçilerinin yüzü seçimden seçime görülür. Partimiz kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetle mücadele ederken de hep bu anlayışla hareket etmişlerdir. Kuru kuruya demokratlık yapmadık. Bu kutlu çatı altında yapılan vazifenin ödülü, insanımızın kalbinde gelerek söylediği 'Allah razı olsun' ifadesidir. 

Geçen yılı corona virüs gölgesinde kapattık. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık. Ekonomide güçlü bir yükseliş için gerekli reformları yürüyüyoruz. Ülkemizin potansiyelini yatırım, büyüme, istihdam odaklı yaklaşımla harekete geçiriyoruz. Dışarda da tarihi bir dönüşümün altyapısını oluşturuyoruz. Türkiye'nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe saldırıların arttığı bir gerçektir. 

Türkiye yaptığı hamlelerle zulüm üzerine kurulu düzeni kökünden sarsıyor. Artık masa başında çizilen haritalar hayata geçirilemiyor. Bizi insan hakları ve özgürlük konusunda eleştirenler en küçük sıkıntıyla karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar. Kendi topraklarında en küçük eyleme izin vermezler. İşin ucu kendilerine dokunduğunda yasakçılıkta sınır tanımazlar. 

Bu tarihi mücadelenin en zorlu kısımlarını geride bıraktık. Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılatını toplama vaktidir. Büyük ve güçlü Türkiye'ye hiç olmadığı kadar yakınız. Buradan tüm illerimize sesleniyorum. Hep birlikte buna hazır mıyı? 2023'e bu duygu bu inanç ve bu şuurla hazırlanmak durumundayız. 

AK Parti bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden birinci olarak çıkmayı başarmıştır. Önümüzde 2023 seçimleri var. Her seçim kritiktir ama 2023 seçimleri tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır. Hala eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar var. Geçen 18 yılda Türkiye'nin demokratik ve ekonomik kalkınması yolunda elde ettiğimiz kazanımlarına göz dikenlerin pervasızlıkları artıyor. Bunların hiçbirine itibar etmiyoruz.

CHP'nin başındaki zat partisindeki taciz ve tecavüz iddialarına sessiz. Neden bunlarla ilgili işlem yapmıyor. Partimize yönelik saldırıların artmasının nedeni bu. Mermeri delen damlanın gücü değil sürekliliğidir. Milletimize sürekli yalan iftira ve çarpıtmalarla gelirken biz kendi işimize bakarsak o mermer delinir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için vizyonu olan tek parti biziz. Diğerleri 18 yılın sonunda bizim yaptıklarımızı tartışmanın ötesinde yeni bir şey söylemenin çok uzağındadır. Bu süreçte göstereceğiniz gayret, yapacağınız fedakarlık için her birinize şimdiden teşekkür ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.