Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: A, B ve C planlarımız var

Erdoğan: A, B ve C planlarımız var

Başkanlığı kazanması halinde sistemin tıkanmasına izin vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, 7 Haziran 2015’te tıkanan sistemi aşıp 1 Kasım’da seçimlere gidildiğini hatırlattı. Sonuca göre A, B ve C planlarının olduğunu söyleyen Erdoğan, “Şu an iyi gidiyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2018 - 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamına ilişkin, "Gazze’de  öldürülen insanların sayısına bakıyoruz. Bakın bu bir felakettir. Yüzlerce insan yaralı ve gerçek mermiyle bunlar yaralandılar. Bu nasıl bir şeydi? Böyle bir şey olamaz ve bunun iki tane sorumlusu var: Sayın Trump ve Netanyahu.” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin başkanlığı kazanıp, partisinin parlamentoda çoğunluğu kaybetmesi durumunda neler yaşanabileceği konusunda, “Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz. Böyle bir neticeye göre hazırlıklarımız şüphesiz olacaktır. A, B, C planlarımız var. Fakat görünen o ki, şu anda iyi gidiyoruz. 40 gün sonra inanıyoruz ki Türkiye, çok daha farklı bir döneme uyanacaktır” karşılığını verdi.

Erdoğan, İngiltere temasları kapsamında Bloomberg’de yatırımcılarla buluştu. Burada Bloomberg TV’ye de konuşan gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. MİLLİYET

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.