Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ensari Bulut mezarı başında anıldı

Ensari Bulut mezarı başında anıldı

Çiğli Belediyesi’nin 8 yıl önce vefat eden Belediye Başkanı Ensari Bulut için Doğançay’daki kabri başında anma töreni düzenlendi. Dualar okundu, karanfiller bırakıldı

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 13:16

Uzun yıllar tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düşen ve aramızdan 8 yıl önce ayrılan eski Belediye Başkanı Ensari Bulut için kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene eşi Ester Bulut ve Ester Bulut’un ailesi, sevenlerinin yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye meclis üyeleri, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Sert, Ege KARSFED Başkanı Tarkan Eledağ ile partililer katıldı.

Törende Bulut için dualar okundu, kabrine karanfiller bırakıldı.  

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, burada yaptığı konuşmada Başkan Bulut’un Çiğli’ye önemli hizmetleri olduğunu belirterek, “Merhum başkanımız görev yaptığı sürece Çiğli’ye ve Çiğli halkına önemli hizmetlerde bulundu. Ama ne yazık ki görevi başında amansız bir hastalığa yakalandı.  Kendisini saygı ve rahmetle anıyorum. Her yıl ailesi ve sevenleri ile beraber buraya gelerek anmamızı yapacağız. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.

AĞABEYDEN ANLAMLI KONUŞMA

Ensari Bulut’un ağabeyi Hamza Bulut da merhum Başkan Ensari Bulut’un yaşamını özetleyerek, Çiğli’nin önemli bir hizmet adamını kaybettiğini söyledi. Ağabey Bulut, “Kardeşim için her yıl burada tören düzenliyoruz. Bu bizim için çok önemli. Ensari Bulut köyden yetişmiş, dişi ve tırnağıyla bir yere gelmiş bir hizmet adamıydı. Çalışkan, zeki, projeci bir kişiydi ve hizmetlerinin temelinde insana hizmet ön plandaydı. Çiğli halkı onu, o da Çiğli halkını çok sevdi” dedi.

Anma töreninin ardından Çiğli Belediyesi tarafından Belediye binası önünde ve Kasaplar Meydanı’nda lokma döktürüldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, lokmalar kısa sürede dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.