Dolar 32,5078
%0.19
Euro 34,8164
%0.27
Altın 2.487,380
%1.02
Bist-100 9.558,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin Ankara zirvesini anlattı

Engin Ankara zirvesini anlattı

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin il başkanları toplantısı için gittiği Ankara'da, Genel Merkez'de yaptığı görüşmelerinin detaylarını Ege Postası'na anlattı. Engin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla 10 dakika görüştüğünü ve İzmir üzerine değerlendirmeler yaptıklarını belirtti. Engin ilçe adaylarının açıklanmasının ay sonuna kaldığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 06.01.2014 - 12:38
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İl başkanları toplantısı için Ankara’ya giden CHP İl Başkanı Ali Engin, Ege Postası’na Genel Merkez’de yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verdi.
Cumartesi günü Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç ile birlikte  Ankara’ya giderek il başkanları toplantısına katılan Ali Engin,Pazar günü İzmir’e döndü. Genel Merkez’deki temaslarını Ege Postası’na anlatan İl Başkanı Engin, CHP Lideri ile 10 dakika baş başa görüştüğünü söyledi. Engin ilçelerde adayların belirlenmesinin ay sonuna kaldığını söylerken, ilçe örgütlerinin ‘önseçim’ isteğini Genel Merkez’e ilettiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'YLA 10 DAKİKA
3 saat süren il başkanları toplantısının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla baş başa 10 dakika görüştüğünü ifade eden Engin, “ İsimler üzerine konuşmadık. İzmir’e yönelik genel bir değerlendirme yaptık. Genel Başkanımız adayı açıklanan iki ilçede(Tire ve Bayındır) huzurun çabuk sağlanması ve çalışmalara hemen başlanması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi” dedi.

İLÇE ADAYLARI AY SONUNA
Engin, daha önce 15 Ocak'ta belli olacağı kamuoyuna yansıyan ilçe adaylarının ise ay sonuna doğru açıklanacağını söyledi.

ÖRGÜTÜN ÖNSEÇİM TALEBİNİ İLETTİ
Meclis üyeliklerinin belirlenmesine yönelik ilçe örgütlerinin ‘önseçim’ talebini Genel Merkez’de dile getirdiğini ifade eden Engin, “ Bu haftaki MYK toplantısında meclis üyeliklerine yönelik net bir karar çıkacak” dedi.

PARTİ CİDDİ HAZIRLIK İÇİNDE

Partinin yerel seçimler için ciddi hazırlık içinde olduğunu söyleyen Engin, “ Seçmen kütükleri, sandık görevlileri ve seçim takvimine yönelik sunum yapıldı bize. Seçim bütçesiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Çok iyi bir hazırlık var. Bizde verilen talimatları yerine getireceğiz” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.