Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelliler Haftası’nda muhteşem konser

Engelliler Haftası’nda muhteşem konser

Narlıdere Belediye bünyesinde faaliyetlerini yürüten Narlıdere Zihinsel Engellileri Koruma ve Destekleme Derneği, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Hüsnü Şenlendirici, Mehmet Erdem ve Aslı Güngör konserine imza atacak. Usta tiyatro oyuncusu Cengiz Bozkurt’un sunacağı gecede, müzik ziyafeti sunulacak. Engelliler Haftası’nda muhteşem konser

  • Ege Postası
  • 14.05.2019 - 11:13

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan konser, 15 Mayıs Çarşamba günü (yarın) Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde, gerçekleştirilecek. Tiyatro sanatçısı Cengiz Bozkurt’un sunacağı etkinlikte, ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve Aslı Güngör sahne alacak. İzmir Otizm Orkestrası da geceye renk katacak. Engelli bireyler, aileleri ve Narlıderelilere müzik ziyafeti sunacak organizasyona herkes, ücretsiz katılabilecek.

“ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Hayatımızdaki tüm engelleri kaldırmak ve engelsiz yaşam için farkındalık yaratmak için çalışmalar yürütüyoruz. Dernek yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.