Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli yoluna duvar ördüler

Engelli yoluna duvar ördüler

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Girne Caddesi'nde yaya geçidi ve engelli yolunun tuğlalarla kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

  • Ege Postası
  • 25.04.2018 - 06:41

Yapılan inşaat nedeniyle günlerdir yolun kullanılmaz olduğuna söyleyen vatandaşlar, "Bu tuğlaları koyanlar engelli şeridini kapattıklarının farkında değil m? Böyle duyarsızlık olmaz. Zaten engelli şeritli yollarımız az olanlarını da tuğlalarla kapatmışlar. Engelli vatandaşlarımız mağdur oluyor. İnşaatla ilgilenenlere söylememize rağmen dikkate almadılar. Yetkililerden hemen çözmelerini istiyoruz" dedi.

YENİ KALDIRIMIN SÖKÜLMESİNE VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İzmir Karşıyaka Bahriye Üçok Bulvarı'nda sağlam kaldırımların sökülüp yenilenmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Çalışma sırasında yaşanan su kesintileriyle mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Sağlam kaldırımların söküp yeniden yapılmasına anlam veremiyoruz. Gereksiz yere masraf yapıyorlar. Çalışıyoruz diye göstermelik işler yapıyorlar. Vatandaşın parasını böyle saçıyorlar. O da yetmezmiş gibi kepçe su borularını patlatıyor. 3 haftadır sık sık su kesintisi yaşıyoruz. Yetkililere defalarca şikayette bulunmamıza bir kişi bile gelmedi. Böyle gereksiz çalışmaların yapılmamasını istiyoruz" diye konuştu. YENİ ASIR

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.