Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.425,970
%-0.17
Bist-100 9.700,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Enerjisi ve zekasıyla herkesi etkileyen burçlar

Enerjisi ve zekasıyla herkesi etkileyen burçlar

Astrolojide hava burçları entelektüel zekası ve mantıklı tartışmaları ile birçok insanı etkiler. Sırasıyla hava burcu kategorisinde yer alan İkizler, Kova ve Terazi burcu özelliklerine yakından bakalım.

  • Ege Postası
  • 14.09.2020 - 09:15

İkizler Burcu Genel Özellikleri

Zodyak’ın üçüncü burcu İkizler’in döngüsü ilkbaharın sonunda 20 Mayıs – 20 Haziran arasındadır. 4 değişken burçtan biri olan İkizler burcu mevsimi sona erdiği için o mevsimden ders alır ve bu nedenle her şeyin bir sonu olduğunu çok iyi bilir. İkizler burcu özellikleri gereği görevi herkesin mevsim değişimine uyum sağlamasına yardımcı olmaktır ve bu yüzden diğer burçlara göre çok daha bilgedirler.

Değişim Ve İletişimi Başlatır

Her işe karşı becerileri ve yatkınlıkları vardır, entelektüel ve konuşkandırlar. Mantıklı, hareketli, canlı, değişken, meraklı, heyecanlı, huzursuz, kararsız kişiliklerinin yanı sıra yabancı diller konusunda oldukça yetenekli ve zaman uyan kişilerdir. İkizler burcuözellikleri arasında en dikkat çeken değişim ve iletişim rüzgarını ilk başlatan olmalarıdır.

Çocuk Masumiyetini Korur

Büyük ve yaratıcı bir sinerji oluşturur ve iletişime geçerler, hızlı ve telaşlı bir enerjiye sahiptirler. İnsanlar arasındaki iletişimi yönetme konusunda uzmandırlar, esprili kelime oyunları ile dinamik diyalogların ilham kaynağıdır. Çocuk masumiyetini her zaman korur, sevgiye olan inançlarını her ortamda sergilerler, görevlerinin insanları birleştirmek olduğuna inanırlar. Etkileyici ve zeki olmalarının dışında sanki tek bedende iki farklı insan gibi değişken yapıya sahiptirler.

Tek Bedende İki Farklı İnsan

İkizler Burcu Genel Özellikleri;

Elementi hava

Niteliği değişken

Yönetici gezegeni Merkür

Rengi açık yeşil, sarı

Gün Çarşamba

Uğurlu sayı 5 ve 7

Uğurlu taşları topaz, akik, akuamarin, sitrin ve turmalin

En sevdiği kitap okumak ve müzik dinlemek

Nefret ettiği yalnızlık, rutin yaşam, sınırlandırılmak, otorite figürleri, geleneksel moda ve dar görüşlü insanlar

Gizli tutkusu aradığı tüm cevapları bulmak

Anlaştığı burçlar terazi, kova ve koç

Anlaşamadığı burçlar ise balık, başak ve akreptir.

Kova Burcu Genel Özellikleri

21 Ocak ve 18 Şubat tarihleri arasında döngünü tamamlayan Kova burcu Zodyak’ın on birinci burcudur, hava grubundan ve sabit burçlardandır.Kova burcu özellikleri içinde en net olan dik kafalı yapılarıdır. İleri görüşlü, arkadaş canlısı, bağımsız, heyecanlı, yaratıcı ve insancıl olmaları da bilinen özellikleridir.

Ön Yargısızdırlar

Utangaç, sessiz, enerjik ve tuhaf olabilirler, ön yargısızdırlar bu nedenle herkese düşünmeden yardım ederler. Problemleri kolaylıkla çözebilen bir yapıya sahiptirler, her kalabalığa çok kolay bir şekilde uyum sağlarlar ama çoğu zamanda hayatlarında yalnız kalmak isterler çünkü dünyaya olasılıklarla dolu bir yer olarak bakarlar.

Herkes İçin Eşitliği Savunurlar

Ürkek ve saldırgan olabildikleri gibi aynı zamanda geleceği öngörerek yıllar sonrası için kendilerine plan belirleyebilirler. Kova burcu özellikleri ve hızlı, kolay dönüşüm becerilerinin de etkisiyle ilerici, hümanist ve düşünür olarak sıfatlandırılırlar. Kalabalık ortamlarda kendilerini çok iyi hisseden kovalar açısından dayanılmaz olan kısıtlanma duygusudur. Eşitlik ve özgürlük olgusunu herkes için isterler, zaman zaman soğuk ve duyarsız hatta alıngandırlar bu özelliklerini haddini aşan yakınlıklara karşı bir savunma aracı olarak kullanırlar.

Dik Kafalıdırlar

Kova Burcu Genel Özellikleri;

Elementi hava

Niteliği sabit

Yönetici gezegeni Uranüs

Rengi turuncu, yeşil ve gece mavisi

Günü Pazar

Uğurlu taşları obsidyen, zirkon, yeşim, ametist ve akuamarin

Uğurlu sayıları 11, 22, 7, 4 ve 29

Arkadaşları ile eğlenmek ve insanlara yardım etmek en sevdiği şeylerdir bunların dışında entelektüel ortamlarda bulunmak ve bilimkurgu ve bağımsız türde filmler izlemekte sevdikleri arasındadır

Yalnızlık, sıkıcı insanlar, sınırlar, karşı görüşlü insanlar, adaletsizlikler ve ilgi manyağı kişiler ise en nefret ettikleridir

Yay, terazi ve ikizler ile anlaşır

Başak, balık ve akrep ile anlaşamaz.

Terazi Burcu Genel Özellikleri

23 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında döngü gerçekleşen Zodyak’ın yedinci burcu terazi kardinal burç olup enerjisini havadan alır.Terazi burcu özellikleri içinde insanlarla en iyi geçinen burç olmasından dolayı ilk sıraya bu özelliğini koymak mümkün.

Adil ve Dengelidir

Kurallara bağlı yaşamayı sever, dürüsttür, uyumlu, büyüleyici, duygusal, kararsız, kinci, kolay etkilenen, diplomatik, saf ve temiz ruhludur. Özgün olmayı ve yaptıkları her işte birinci olmayı isterler. Nezaket, görgü ve toplumsal bağ konusunda hassastırlar, nazik ve yumuşak insanlardır. Terazi burcu özellikleri gereği burcunun özelliğini taşır hem son derece adil hem de dengelidirler.

Barışçıl ve Adildir

Venüs tarafından yönetilen teraziler çok iyi sevgili olurlar ama gezegenin etkisinden dolayı pahalı ve maddi açıdan değeri yüksek şeyleri severler. Enerjisi ile toplumsal değerleri güçlendiren teraziler her türlü tartışma esnasında sorunu çözme konusunda adeta uzmandır, barışçıl ve adil yapıları dışında yalnızlıktan nefret ederler. Simetri hastalığı olanların hemen hepsinin burcu terazidir çünkü denge onlar için her şey demektir, enerjisini insanlar arasında estetik ahengi elde etmek için kullanırlar.

Saf ve Temiz Ruhludur

Terazi Burcu Genel Özellikleri;

Elementi hava

Niteliği kardinal

Yönetici gezegeni Venüs

Rengi pembe ve yeşil

Günü Cuma

Uğurlu sayıları 4 ve 6

Uğurlu taşları pembe kuvars, turmalin, akuamarin, yeşim, topaz

En sevdikleri pahalı mücevherler, şiirler, büyük konserler, tasarım giysiler, iyi ve pahalı yemekler, nezaket, insanlar arası uyum, sevmek, sevilmek ve seyahat etmek

Hiç sevmedikleri zorbalık, soğuk ve pratik insanlar, karasızlık, şiddet, adaletsizlik, şekilcilik ve boş konuşmalar

İkizler, kova ve yay burcu ile çok rahat anlaşır

Ama yengeç, balık ve boğa ile asla anlaşamaz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.