Dolar 32,5587
%0.06
Euro 34,9888
%0.46
Altın 2.420,060
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En 'sağlıklı' notalar

En 'sağlıklı' notalar

Katip Çelebi Türk Sanat ve Türk Halk müziği korosu kurdu.

  • Ege Postası
  • 07.12.2012 - 10:52
İZMİR- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli tarafından Türk sanat ve Türk halk müziği korosu kuruldu.

Uzman doktor, doktor, hemşire, ebe, idari ve şirket personelinden meydana gelen korolar, haftanın iki günü öğle arasında hastane konferans salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

Türk sanat müziği korosu, Çağdaş Emekliler Korosu Ud Sanatçısı ve aynı zamanda emekli müzik öğretmeni Betül Er eşliğinde; Türk halk müziği korosu ise Balçova Belediyesi Koro Şefi Mustafa Turhan eşliğinde provalarına devam ediyor.

Moral ve motivasyon kazanıyorlar

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi M. Oktay Tarhan iki koronun; 14 Mart Tıp Bayramı, Hemşireler ve Ebeler Haftası gibi önemli günlerde hastane içinde Türk sanat ve Türk halk müziklerinin unutulmaz eserlerini seslendireceğini söyledi. Oluşturulan bu korolar sayesinde sağlık çalışanlarının iş stresinden bir nebze olsun uzaklaştığını ifade eden Başhekim Tarhan ‘Sağlık çalışanları stresli bir ortamda çalışmaktadır. Hastanemizce desteklenen bu tür faaliyetler, personelimizin iş stresinden uzaklaşmasına yardımcı olmakla birlikte moral ve motivasyonlarının artmasına katkı sağlamaktadır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.