Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En iyi yaz okulu programına sahip okul

En iyi yaz okulu programına sahip okul

Artık yaz tatili başladı ve yaz okulu arayışlarına da son hızla başlandı. Ebeveynler ve çocuklar en iyi yaz okulunun hangisi olduğunu merak ediyor çünkü yaz okulundan beklentilerinin tümünün karşılanmasını istiyorlar.

  • Ege Postası
  • 14.06.2019 - 15:29

Keyifli ve öğretici bir yaz tatili için en iyi seçim yaz okulu ancak bu durumun gerçekleşmesi için nitelikli ve yetkin bir yaz okulu programına ihtiyacınız var. GS Bahçelievler Spor Okulu uzun yıllardır yaz okulualanında hizmet veriyor ve artık bu konuda adeta bir emsal haline geldi çünkü eğitim programları, eğitmenleri ve eğitim alanları ile kusursuz bir yaz okulu deneyimi sunuyor.

Yaz Okulu Neden Faydalıdır'

Yaz okulunun neden faydalı olduğuna dair yüzlerce şey sıralanabilir ancak bilmeniz gereken en temel şey, yaz okulunun çocuklarınızın fiziksel gelişimine müthiş katkıları olması ve bunun yanında bilişsel gelişimini de destekliyor oluşu. Yaz tatili uzun bir süreç ve bu uzun süreçte çocuğunuz ilk başlarda yalnızca evde geçirmek istese de zamanla sıkılacaktır ve kendisine yeni bir arayış yaratacaktır. Bu arayışın sonucunda genellikle bir bilgisayar ya da oyun konsolu istenir ancak bu durum çocuğunuzun asosyal bir birey olmasına neden olabilir çünkü sabahtan akşama kadar oyun oynayarak kalkmadığı koltuğunda vücudu kilo alarak fiziksel gelişimini tamamlamayabilir. Bunun önüne geçmek için çocuğunuz yaz okuluna kayıt olmalı böylece hem sporunu yapabilir hem de sosyalleşerek evde olduğu gibi sıkılmaktan kurtulur.

Yaz Okulu Kayıtları İçin Gerekli Evraklar

Yaz okulu kaydı için her okulun kendine göre istediği farklı evraklar vardır, kimisi sağlık durumuna ilişkin bir rapor isterken kimisinde yalnızca kimlik bilgileri yeterli olabilir ancak en temel anlamda kimlik bilgileri ve adres bilgileri yaz okuluna kayıt için yeterlidir. Kayıt olmak istediğiniz okulu bulduktan sonra konuyla alakalı onlardan detaylı bilgi alabilirsiniz, prosedürler değişkenlik gösterdiği için yüzeysel bilgi yerine detaylı bilgi almak en iyi seçenek olacaktır.

Yaz okulu kayıtlarında kontenjan dolmak üzere ve çocuğunuzun bu yazı yaz okulunda geçirmesini istiyorsanız acele etmek zorundasınız, artık erken kayıt yok yalnızca direkt kaydettirebilirsiniz. Yaz okulu kayıtlarını kaçırdığınızı düşünüyorsanız üzülmeyin çünkü yaz okulları hala kontenjan açabiliyorlar bu sayede yaz okulunu yeni keşfeden ya da yeni karar verenler de yaz okuluna kayıt olabiliyor.

Yaz okulu kayıtları hakkında bilgi almak isterseniz bu: http://galatasaraybahcelievler.com/istanbul-yaz-okulu/ linke tıklayarak hem bilgi alabilir hem de kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi tek sayfada bulabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.