Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En güzel fotoğraflara ödül

En güzel fotoğraflara ödül

Salihli Belediyesi ve Salihli Fotoğraf Derneği (SALFOD) işbirliğiyle, kentin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile ilçede yaşayan yöre insanlarına ait değişik görüntülerin amatör ve profesyonel fotoğrafçılar eşliğinde ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen 2. Foto Maratonu ve Fotoğrafçılar Buluşması sona erdi. Maratona katılan 206 yarışmacının eserleri arasında 35'i farklı kategorilerde ödüle değer bulundu.

  • Ege Postası
  • 15.10.2018 - 15:04

Salihli, 2. Foto Maratonu ve Fotoğrafçılar Buluşması'na ev sahipliği yaptı, dört günlük maratonda çekilen fotoğraflardan 35'i jüri değerlendirmesi sonunda ödüle layık bulundu. 

Salihli Belediyesi ve Salihli Fotoğraf Derneği (SALFOD) işbirliğiyle, kentin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile ilçede yaşayan yöre insanlarına ait değişik görüntülerin amatör ve profesyonel fotoğrafçılar eşliğinde ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen 2. Foto Maratonu ve Fotoğrafçılar Buluşması sona erdi. Farklı illerden 206 fotoğraf tutkunu, ilçede dört gün boyunca en güzel kareleri yakalayabilmek için deklanjöre bastı. 

Programın ödül töreni Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda yapıldı. Ödül törenine Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcısı Mahmut Sureyya Karaoğlu ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Beyhan Özdemir de katıldı ve başarılı fotoğrafçılara ödüllerini dağıttı. Dernek Başkanı Mustafa Dönmez, dereceye girenlere ödüllerini verirken, Kayda, Karaoğlu ve Özdemir'e katkılarından ötürü teşekkür etti. 

Dönmez, "Yurdun dört yanından gelen fotoğraf dostları ile kentimizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini ölümsüzleştiriyoruz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.