Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EMŞAV'dan Valisi Ayyıldız'a ziyaret

EMŞAV'dan Valisi Ayyıldız'a ziyaret

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) henüz bir ay önce kurulan Ege Bölge Temsilciliği başkan ve yardımcıları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 11.08.2017 - 14:36

EMŞAV Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek, Başkan Yardımcıları Ekrem Sarıgöl, Serhat Köksal ve EMŞAV Gürcistan Temsilcisi Kürşat Kadıoğlu'nu İzmir Valisi Erol Ayyıldız'a ziyarette bulundu. Vali Ayyıldız, ekibi tek tek tebrik etti. Vali Ayyıldız, "Hayırlı bir görev için yola çıktınız. Bu görev ve sorumluluğu üstlenecek bir ekibi karşımda görüyorum. Yolunuz açık olsun ve hayırlı olsun" dedi.

EMŞAV Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek de Vali Ayyıldız'ın kendilerini kabul etmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaret hakkında bilgi veren İmrek, "Sayın Valimize EMŞAV'ı anlattık. İzmir merkez olmak üzere Ege Bölgesi'ndeki tüm Şehit Polis Ailelerimiz ve görevi başında yaralandığı için gazi olan polislerimiz ve ailelerinin yanında olacağımızı, her konuda yardım edeceğimizi bildirdik. Bu ülkede bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitlerimiz, yaralanan yiğitlerimiz var. Onların aileleri bizim ailemiz, evlatları bizim evlatlarımız. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek gereken yardımları yapıyor ve ailelere sahip çıkıyor. Bizde maddi manevi, acı tatlı her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz. Bu konuda ilk olarak İzmir Valimiz Sayın Erol Ayyıldız'ın kapısını çaldık. Sayın Valimizin desteğini almak bizim için önemli bir adım. İyi dileklerini alarak sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Sayın Valime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.