Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet Müdürü Aşkın’dan 23 Nisan ziyareti

Emniyet Müdürü Aşkın’dan 23 Nisan ziyareti

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 15 Temmuz'da şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın ailesini ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 23.04.2020 - 16:40

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehri balonlar ve Türk bayraklarıyla süslü araçlarla turladı.

Konak'taki tarihi Saat Kulesi önünde oluşturulan korteje, motosikletli ve atlı polislerin yanı sıra zırhlı araçlar da katıldı. Balonlar ve Türk bayrakları ile süslenen polis araçları, Saat Kulesi etrafında, ardından şehirde tur attı. Korteje İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da motosikletle katıldı.

Hüseyin Aşkın, yaptığı açıklamada, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz gazisi TBMM'nin kuruluşunun 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlatan Aşkın, "Biz de bayramı dışarıda dileğince kutlayamayan çocuklarımıza, polis araçlarımızla motosiklet ve TOMA'yla, özellikle şehit çocuklarına bayram coşkusunu yaşatmak istedik. Amacımız çocuklarımızı mutlu etmek." dedi.

Vatandaşlar, marşların çaldığı polis araçlarını, evlerinin balkonlarından alkışladı. Kortejin ardından ekipler, kentteki şehit polis çocuklarını ziyaret ederek hediye verdi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İl Emniyet Müdürü Aşkın, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın eşi Özgül ve kızı Elif Naz Acar'ı evinde ziyaret etti. Hüseyin Aşkın, ziyarette, 7 yaşındaki Elif Naz Acar'a Türk bayrağı hediye etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aşkın, "Elif, bize babasının emaneti. Onun yüzünü güldürüp mutlu etmek için ziyaret ettik." şeklinde konuştu.

Şehit Acar'ın eşi Özgül Acar da AA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek "1,5 aydır Kovid-19 tedbirleri kapsamında kızımla evden çıkmıyorduk. Bu ziyaret bize sürpriz oldu. Bugün 23 Nisan. Elif de tüm çocuklar gibi bayramı evde geçiriyor. Egemenliğimizin 100. yaşı kutlu olsun. Başta kendi çocuğum olmak üzere tüm çocukların bayramını kutluyorum." dedi.

Ödemiş polisinden, 23 Nisan konvoyu

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, bayrak ve balonlarla süslü araçlarla şehri turladı. 

Hükümet Meydanı'nda bir araya gelen ekipler, konvoy oluşturdu. Polis ekipleri, araçlarla şehrin cadde ve sokaklarını dolaştı. 

Polis ekiplerinin geçişini, evlerinin balkon ve camlarından izleyen çocuklar alkışlarıyla destekledi.  (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.