Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet Müdürü açıkladı... 'İzmir'deki olayla ilgili soruşturma başlattık'

Emniyet Müdürü açıkladı... 'İzmir'deki olayla ilgili soruşturma başlattık'

İzmir’de motosikletli biri tarafından taciz edildiklerini söyleyen 19 ve 22 yaşındaki iki kadının yardım istedikleri polisler tarafından darp edildiklerini iddia ederek şikayetçi olduğu olayla ilgili İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın açıklama yaptı. Emniyet Müdürü açıkladı...

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 11:40

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Konak ilçesinde "İki kadının darbedilmesi" olayına ilişkin, "Olayı duyar duymaz soruşturma açıldı. Biz polis ve halk ilişkilerine çok önem veriyoruz. İzmir halkı ile ilişkilerimizin kimsenin yıpratmasına izin vermeyiz. Konu zaten adli mercilere intikal etti. Kim hatalıysa, hukuk çerçevesinde gereken her şey yapılacaktır"

Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı duyar duymaz soruşturma açıldığını belirterek, "Biz polis ve halk ilişkilerine çok önem veriyoruz. İzmir halkı ile ilişkilerimizin kimsenin yıpratmasına izin vermeyiz." ifadesini kullandı.

Konunun adli mercilere intikal ettiğini anlatan Aşkın, "Kim hatalıysa, hukuk çerçevesinde gereken her şey yapılacaktır." diye konuştu.

OLAY

Konak ilçesi Alsancak Semtinde 10 Ağustos'ta gecesi, iki kadın, kendilerini taciz ettiğini ileri sürdükleri motosikletli kişileri şikayet etmek isterken, kadınlardan biri polis tarafından darbedildi. 

İki kadın, polisler ve kendilerini taciz ettiğini iddia ettiği motosikletli kişiler hakkında şikayetçi olurken, polisler de "saldırı ve hakaret ettikleri" gerekçesiyle kadınlar hakkında şikayette bulundu. 

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. 

Kayıtlarına göre, iki kadın, yolda bekleyen polislere bir şeyler söylüyor. Polislerden biri, kadınlardan birinin üzerine doğru yürüyerek, yüzüne vuruyor. Karşı koymaya çalışan kadın yere düşüyor. Çevrede toplanan kalabalık ise duruma müdahale ediyor. (AA)

İzmir'de taciz şikayetinde bulunan kadınlara polisten dayak

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.