Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emine Caner, ilçe başkanı

Emine Caner, ilçe başkanı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden başkanlığı’nda yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Emine Caner'in getirilmesine karar verildi. 

  • Ege Postası
  • 05.05.2016 - 15:24

Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı İsmail Halden, Emine Caner'in, Bayraklı İlçe Başkanlığı'na getirildiğini açıklamayla duyurdu. 

Halden yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Emine Caner'in getirilmesine karar verildi. Yeni Bayraklı İlçe Başkanı Emine hanım gayrimenkul sektöründe başarılı şekilde iş hayatına devam ederken, konfederasyonumuzu da Bayraklı ilçemizde başarıyla temsil edeceğine ve topluma faydalı projeleri hayata geçireceğine inanıyoruz" dedi. 

Yeni İlçe Başkanı Caner de önemli bir sivil toplum kuruluşunda böyle bir görev üstlenmekten duyduğu mutluluğu dile getirdikten sonra "Topluma fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmek istiyoruz.Toplumun her kesimine temas ederek güzel projeler yapmak istiyoruz. Bayraklı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere kamu kurumlarımızla güç birliği yaparak Bayraklı'ya sivil toplum kuruluşu olarak hizmet edeceğiz" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.