Dolar 32,3384
%0.18
Euro 35,1401
%-0.12
Altın 2.240,810
%-0.12
Bist-100 8,71
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elitaş, Menemen için yola çıktı

Elitaş, Menemen için yola çıktı

2015 genel seçimlerinde CHP İzmir'den milletvekili adayı olan Ali Kemal Elitaş, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler için Menemen Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 15:42

EGEPOSTASI- 2015 genel seçimlerinde CHP İzmir'den milletvekili adayı olan Ali Kemal Elitaş, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler için Menemen Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Aday adaylığı dosyasını CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak'a teslim eden Ali Kemal Elitaş yazılı açıklama yaptı.

Elitaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Menemen’e adayız.
Menemen için alın teri dökmeye adayız...

Yıllardır her köyünü, her mahallesini, her sokağını, her kaldırımını, gezdiğimiz, bildiğimiz; yaşlısı,çocuğu, kadını ,erkeği, işçisi,köylüsü ve esnafının dertlerini dinlediğimiz, sorunlarına çözümler ürettiğimiz bu kentin geleceğini şekillendirmeye adayız. 

Bir Türkiye mozaiği olan, sadece İzmir’in değil Türkiye’nin kültür mirası özelliğini taşıyan Menemen’imizin yarınlarına adayız.

Kubilay’ın bize emanet bıraktığı bayrağı taşımaya, partimizi kentimizde yükseltmeye ve en önemlisi halkımızın dertlerine derman olmaya geliyoruz. 

Örnek projelerimizle hayvancılığı desteklemeye, desteklerimizle tarımı güçlendirmeye, sunacağımız imkanlarla sanayimizi büyütmeye geliyoruz. 

Çiftçimiz emeğinin hakkını alsın diye, esnafımız kepenklerini açık tutsun diye, sanayicimiz yatırımlarını yapabilsin diye geliyoruz. 

Halkından aldığını büyütüp çoğaltıp halkına geri sunan, haklını dinleyip gerçek sorunların çözümlerine odaklanan, akla ve bilime önem veren bakış açısı ile kentimizi geliştirmeye geliyoruz.

Katılımcı ve etkin yönetim anlayışı ile sosyal belediyeciliği çağın gereklerine ve gerçeklerine uygun olarak şekillendirerek kente yeni bir vizyon sağlamaya geliyoruz.

İşi uzmanına bırakan, tek elden değil ortak akılla yönetilen, karlılığı değil verimliliği esas alan bakış açısı ile belediyecilikte öncü olmaya geliyoruz. 

Kayıran değil destekleyen, sömüren değil üreten, yetkiyi tek elde toplayan değil paylaşan, çıkarcı değil halkçı tavrımızla örnek olmaya geliyoruz.

Menemen’de yenilik zamanı. Menemen’de gelişim zamanı. 

Menemen’de geleceğin tarihini birlikte yazmaya geliyoruz.
Sözümüz söz yarınlar çok güzel olacak.."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.