Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elif Su bebek için AK Parti harekete geçti

Elif Su bebek için AK Parti harekete geçti

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşayan, ev kadını Fehime Bağış ve Seferihisar Belediyesi’nde geçici işçi olarak çalışan Mehmet Bağış çiftinin, kızları olan Elif Su doğum sırasında yüzde 98 engelli olarak doğduğu ve ölümü beklediği haberleri üzerine Ak Parti İzmir İl Başkanlığı harekete geçti. Elif Su bebek için AK Parti harekete geçti

  • Ege Postası
  • 13.06.2019 - 12:57

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşayan, Fehime-Mehmet Bağış çiftinin bir yaşındaki yüzde 98 engelli bebeği Elif Su bebeğin annesinin kucağında ölümü beklediği haberleri üzerine AK Parti İzmir  İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatı ile partinin Sosyal Politikalar İl Başkanı Semiha Paçacı aileyi ziyaret etti. 

Elif Su bebeğin bugüne kadar yaşadığı doğum süreciyle ilgili bilgi alan Semiha Paçacı, Elif Su bebek ve ailenin bugünden sonra yaşamında her daim yanlarında olacaklarını bildirdi. AK Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Semiha Paçacı;  “Çocuğumuz Elif Su için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İl Başkanlığımız gerekli tüm kurumlarla bağlantıya geçecek. Elif Su bebek ve bu gibi bebeklerin çocukların büyüklerin sağlıklı ve mutlu yaşayabilmesi bizim için çok önemli her zaman yanlarında olacağız ve takipçisi olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.