Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekrem Oran'dan Dalgıç'a ziyaret

Ekrem Oran'dan Dalgıç'a ziyaret

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 13.02.2019 - 17:35

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ile birlikte, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a nezaket ziyaretinde bulunarak, yerel seçimle ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyareti sırasında, Belediye Başkanı Dalgıç'ın projelerini devam ettireceğini açıklayan Belediye Başkan Adayı Oran, seçim döneminde desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. 

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da, Çeşme'de CHP iktidarının devamının önemine dikkat çekerek, Oran'a başarılar diledi. 

Ziyaretin ardından sosyal medya sayfasında kısa bir açıklama yapan Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran şu ifadeleri kullandı; 

"Muhittin Dalgıç başkanımız ve ilçe başkanımız ile bir araya gelerek seçimle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Desteği bizim için çok önemli ve anlamlı. Biz bir ve bütünüz. Biz Cumhuriyetimizin ve aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyet Halk Partisiyiz!" 

Ekrem Oran: Sorunları, minibüs esnafımızla birlikte çözeceğiz

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, sosyal medyada dolaştırılan bir video ile sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını belirterek, "Hiç kimse sözlerimi çarpıtmaya kalkmasın. Ildır hattındaki sorunu, minibüs esnafımızla birlikte çözeceğiz" dedi. 

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Belediye Meclis aday adayları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Oran ve beraberindekileri, Oda Başkanı Hakkı Kocakara, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve Çeşme Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erkan Barbun karşıladı.

Çeşme Belediye Başkan  Adayı Oran, ziyaret sırasında bir konuşma yaparak, "Çeşme'nin sorunlarını, Çeşmeli ile beraber çözmeye geliyoruz. Yapacağımız her projeyi Çeşmeliler ile birlikte gerçekleştireceğiz. Ortak akıla, çok sesliliğe ve sivil inisiyatife Önem veriyorum. Ben bir anket yaptırdım. Ankete göre Çeşme'nin sorunları; altyapı, otopark, ulaşım, çevre temizliği ve turizm sezonunun kısa olması olarak sıralandı. Halkın arasında bu tespitleri yaptırdıktan sonra, Çeşme'ye yönelik projeleri geliştirdim" dedi. 

"Birlikte çözmek zorundayız"

Konuşmasında, sosyal medyada bir videosunun dolaştırılarak, minibüs esnafı ile ilgili sözlerinin çarpıtılmak istendiğini ifade eden Oran, "Benim bir videomu sosyal medyada dolaştırarak, beyanatlarımı çarpıtıyorlar. Dalyan, Çiftlik, Alaçatı hatlarında bir sorun yok. Sorun; herkesin bildiği gibi Çeşme'den Ildır'a kadar giden Şifne, Yalı, Reisdere, Germiyan ve lldır hattında var. Bu sorunu, siz şoför esnafımızla birlikte görüşerek çözmek zorundayız.  Akşam saat 21.00-22.00'den sonra, araban yok ve hastasın, Ildır'dan hastaneye gideceksin. Ya da Çeşme'de çalışıyorsun Ildır tarafına, evine gideceksin. Maalesef bu hatta ulaşım sıkıntısı yaşıyorsunuz. Dolmuşların Ildır hattında nasıl dolu olduğunu yazın hepimiz görüyoruz. İnsanlar adeta üst üste dolmuşa biniyorlar. Benim söylemek istediğim bu. Hepimizin bildiği gerçekler. Ama sözlerim çarpıtılmaya çalışılıyor. Hiç kimse sözlerimi çarpıtmaya kalkmasın. Videoda ne demişim; 'konuşarak sorunları çözeceğiz'. 'Bu sorunu, minibüs esnafına zarar vermeden çözelim' diyorum. 'Bu sorunu kabullenmeyip, bu sorunun çözümüne de minibüs esnafı yanaşmıyor ise, ben çözerim' diyorum. Bu sözümün de arkasındayım" diye konuştu. 

Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara ve Çeşme Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erkan Barbun'un dile getirdiği sorunları da dinleyen Ekrem Oran, sorunların çözümü için birlikte çalışacaklarını tekrarladı.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran'ın projelerini de anlattığı ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.