Dolar 32,5396
%0.16
Euro 34,9206
%-0.15
Altın 2.437,960
%0.07
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekrem İmamoğlu İzmir’e geliyor

Ekrem İmamoğlu İzmir’e geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten sonra ilk kez İzmir’e geliyor. 88’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yıl ki onur konuklarından birisi de İstanbul. Başkan İmamoğlu da Fuar’ın açılışı için İzmir’de olacak. İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret edecek. CHP İzmir İl Örgütü'nü de ziyaret etmesi planlanan İmamoğlu'nun programında değişikliğe gidildi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun davasına destek olmak için İstanbul'a gitme kararının ardından İmamoğlu'nun ziyareti iptal edildi. İmamoğlu'nun İzmir ziyaretinde 'Kaftancıoğlu' değişikliği

  • Ege Postası
  • 05.09.2019 - 10:26

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI-Bu yıl 88’inci kez kapılarını ziyaretçilere açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu kent İstanbul olarak açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer fuar açılışını birlikte gerçekleştirecek. Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten sonra ilk kez İzmir’i ziyaret edecek. 

İL ÖRGÜTÜ İSTANBUL'A GİDİYOR ZİYARET İPTAL EDİLDİ

Başkan İmamoğlu, 6 Eylül (Yarın) saat 10.30’da CHP İzmir İl Örgütünü ziyaret etmesi bekleniyordu. Ancak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İstanbul'a gidecek.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hakkında 7 yıl önce yaptığı bazı sosyal medya paylaşımları ve sahte içeriklerin delil kabul edilerek hakkında açıldığı davada bir kez daha hakim karşısına çıkacak. 6 Eylül'deki duruşma öncesi CHP İzmir İl Yönetimi Kaftancıoğlu'nu yalnız bırakmamak için  İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gidecek. 

İl Başkanı Yücel ve il yönetiminin İstanbul'a gidecek olması ve İmamoğlu'nun da duruşmayı takip etme kararının ardından planlanan CHP İzmir İl Başkanlığı ziyareti iptal edildi.  

SOYER’E MAKAMINDA ZİYARET 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mevkidaşı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de makamında ziyaret edecek. Başkan İmamoğlu,  saat 15.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesine giderek Başkan Tunç Soyer ile makamında buluşacak.

İki başkan Büyükşehir’deki buluşmanın ardından birlikte 88’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 18.30'daki açılışı gerçekleştirmek için Kültürpark’a geçecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.