Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekrem İmamoğlu İzmir'e geldi

Ekrem İmamoğlu İzmir'e geldi

Bu yıl 88.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu kent olarak açılış törenine katılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İzmir'e geldi. Başkan İmamoğlu, İstanbul’da anan Kaftancıoğlu davasını takip eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte geldi. Ekrem İmamoğlu İzmir'e geldi

  • Ege Postası
  • 06.09.2019 - 15:43

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 88. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış törenine katılmak için İzmir'e geldi. Başkan İmamoğlu'nu Adnan Menderes Havalimanın'da İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu karşıladı. İmamoğlu, İstanbul’da Canan Kaftancıoğlu davasını takip eden Deniz Yücel ile birlikte geldi. 

İKTİSAT KONGRESİ RUHUYLA 

Süleyman Soylu’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamalar için polemiklere girmeyeceğini ifade eden Başkan İmamoğlu, “Bu polemiklerle uğraşmayalım. İzmir’deyiz. Onur konuğu olarak kabul edilmemiz bizim için bir onur. İstanbul ve İzmir’in kuracağı sinerjinin Türkiye’ye nasıl bir kalkınma yaratacağını hissederek buraya geldim. İzmir Fuarı denildiği zaman aklıma İzmir İktisat Kongresi geliyor. O ruhla bugün buradayız. Tunç Başkanımla Türkiye’nin kalkınması için birlikte işler yapacağız” dedi. 

EKREM ORAN İLE KUCAKLAŞMA

Havalimanındaki karşılamanın ardından İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etmek için Büyükşehir Belediyesine hareket etti.
İmamoğlu’nu kapıda karşılayanlar arasında Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da vardı. İmamoğlu, Başkan Oran’ı gördünce espirili bir dille “Başkanım neden zahmet ettiniz” sözleriyle kucaklaştılar. 

Öte yandan Başkan İmamoğlu'nu karşılayanlar arasında Bornova Belediyesi eski başkanı Olgun Atila'nın da olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.