Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekrem Bulgun'un acı günü

Ekrem Bulgun'un acı günü

CHP İzmir eski İl Başkanı Ekrem Bulgun'un, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman eşi Özden Bulgun (80), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise çelenk gönderdi. CHP'liler yalnız bırakmadı...

  • Ege Postası
  • 03.09.2019 - 15:04

CHP İzmir eski İl Başkanı Ekrem Bulgun'un eşi Özden Bulgun, KOAH nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede, hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Bulgun için, Karşıyaka Bostanlı'daki Beşikçioğlu Camisi'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ekrem Bulgun'un yanı sıra, çiftin çocukları Hakan ve Ece Bulgun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile çok sayıda partili katıldı.

Törene katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise çelenk gönderdi. Ekrem Bulgun, cami avlusundaki banka oturarak, taziyeleri kabul etti.

Özden Bulgun, kılınan cenaze namazının ve helallik alınmasının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.