Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİFED'de yeni başkan Aydın Buğra İlter

EGİFED'de yeni başkan Aydın Buğra İlter

Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren 6 derneğin üyesi olduğu, 1100 iş insanını temsil eden Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) genel kurulunda EGİAD'ın da başkanı olan Aydın Buğra İlter, başkanlığı Temel Aycan Şen'den devraldı. Gelecek dönem İlter'in yönetim kurulu başkanlığını yapacağı EGİFED'de Temel Aycan Şen ise danışma kurulu başkanlığını yürütecek.

  • Ege Postası
  • 12.01.2018 - 17:06

EGİFED'in EGİAD Dernek Merkezi'nde gerçekleşen genel kurul toplantısına, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD), Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD), Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) ve Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği (BANGİAD) başkan ve delegeleri katılım gösterdi. TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulrahim Noyan ve TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz'ın da iştirak ettiği genel kurulun divan başkanlığını Halil Nadas, divan üyeliklerini Barış Aydın ve Yusuf Özkan üstlendi. Tanzer Polat Yılmaz yaptığı konuşmada, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral'ın başarı ve tebrik dileklerini ileterek, EGİFED'in önemini vurguladı.

Yapılan oylama sonucunda EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter ve ekibi yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Aydın Buğra İlter seçildikten sonra yaptığı konuşmada, yeni dönemde yine birlik ve beraberlik içinde aynı sinerji ile çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren 6 derneğin üyesi olduğu, 1100 iş insanını temsil eden EGİFED'in, bölgenin farklı noktalarında faaliyette bulunan iş insanlarına ulaşabilmesinin büyük bir güç ve başarı olduğuna dikkat çekerek, "Biz genç iş insanları olarak artan bir sinerji ile bayrak yarışımızı sürdürüyoruz. İşbirliği ve dayanışmanın verdiği kuvvet, Egeli iş dünyasının sesini ve elini güçlendirecektir" dedi. Toplantı sonunda Aydın Buğra İlter tarafından 4. ve 5. Dönem Başkanı Temel Aycan Şen'e plaket takdim edildi. Temel Aycan Şen ise Genç İşadamları Dernekleri başkanlarına dönem içindeki destek ve katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi.

EGİFED Yönetim Kurulu Aydın Buğra İlter başkanlığında Mustafa Aslan, Anıl Yüksel, Uğur Altuğ, Emre Çelik, Volkan Altınöz, İbrahim Onur, Ömer Geriter, Yusuf Özkan, Mehmet Ali Yüce, Özkan Kalın, Ali Başol ve Emre Çetin'den oluştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.