Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGİAD'ın hayali meslek yüksekokulu

EGİAD'ın hayali meslek yüksekokulu

Türkiye'nin en etkin iş insanı örgütlerinden biri olan Ege Genç İş Adamları Derneği'nde (EGİAD) Ocak ayında yapılacak seçimlere hazırlanan EGİAD30 Çalışma Grubu projeleriyle dikkat çekiyor

  • Ege Postası
  • 07.01.2019 - 11:43

EGİAD’ın ismini taşıyan meslek okulu müjdesi veren Mustafa Aslan, “Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu kurulması en büyük hedefimiz ” dedi. Projenin bütçe bakımından büyüklüğü dikkate alındığında bir kaç dönemi kapsayacağını açıklayan Aslan, bu nedenle adımların çok dikkatli atılması gerekirken ciddi şekilde planlanması gerektiğini söyledi.

EGİAD 30 Grubu, ülke ekonomosinin talep ettiği nitelikli teknik eleman ihtiyacına cevap verecek Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu kurulması için gerekli başvuraları yaptı. YÖK’ün ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın istediği şartların karşılanması için harekete geçtiklerini işbirliği yapılması gereken sivil toplum kuruluşlarını belirlediklerini söyelen Mustafa Aslan, “Meslek Yüksek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu için İzmir Ticaret Odası, Ege İhratçı Birlikleri, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Deniz Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliği içinde olacağız. Yaptığımız ön görüşmelerde bize destek olmaya hazır olduklarını belirttiler. Hedefimiz burada yetişecek genç arkadaşlarımızın EGİAD bünyesindeki şirketlerimizde staj imkanına kavuşmasıdır. Eğitim kurumlarının çalışma prensiplerini kavrama olanağıda verecek olan EGİAD MYO bizlere yeni ufuklar açacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.