Dolar 32,4964
%0.15
Euro 34,7460
%0.07
Altın 2.479,410
%0.7
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egepostası ile Gündem'in konuğu Sürekli oldu:

Egepostası ile Gündem'in konuğu Sürekli oldu:

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Ege Postası İle Gündem programına konuk oldu. Alan çalışmalarında CHP ve MHP’nin geride olduğunu öne süren Sürekli, “CHP ve MHP bu dönemde HDP’ye endeksli politika yapıyor. Amaçları umutları HDP’nin barajı aşmasında. Hayretle karşılıyorum. Kendilerinin bir etkinlik gösteremeyeceğini düşünerek HDP’nin barajı geçmesini bekliyorlar” dedi. "Aziz Bey olmasa CHP yandı” diyen Sürekli, “ Aziz Bey yapmaması gerektiği kadar siyaset yapıyor” dedi. Sürekli İzmir’de yüzde 40’ları zorladıklarını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 28.05.2015 - 11:03
EGE POSTASI - AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, KRT FM’de Ege Postası İle Gündem programının konuğu oldu.

13 YILI ANLATIYORUM
Alan çalışmaları sırasında yerel iradeyi eleştirmediğini, genel siyaset konuştuklarını, AK Parti’nin 13 yıl boyunca yaptığı hizmetleri anlattığını ifade eden Sürekli, “ Vatandaş yerele giriyor ancak ben hizmetlerimizi anlatıyorum.  Hiçbir iktidar 13 yılın sonunda bu kadar kendinden emin olamaz. Bu kadar rahat sokaklarda dolaşamaz. Pazaryerlerine alkışla giriyor alkışla çıkıyoruz. Herkese her partiye nasip olmaz bu. Hizmetlerimizi halk takdir etmiş” dedi.



İZMİR’DE YÜZDE 40’I ZORLUYORUZ
AK Parti’nin anketlerde yüzde 45-50 bandında olduğunu ifade eden Sürekli, “ Aday adaylığım sürecinden beri 120 gündür alandayım. Son 50 gündür aday olarak seçim çalışması yapıyorum. Gördüğüm tablo CHP ve MHP’nin biraz geride durduğunu HDP’nin barajı aşmak için yüklendiğini görüyorum. CHP ve MHP bu dönemde HDP’ye endeksli politika yapıyor. Amaçları umutları HDP’nin barajı aşmasında. Hayretle karşılıyorum. Kendilerinin bir etkinlik gösteremeyeceğini düşünerek HDP’nin barajı geçmesini bekliyorlar. Seçmenin takdiri…Başımızın üstünde yeri var. Bizdeki bütün anketlerde HDP’nin barajı geçmediği gözüküyor. Gerçek demokrat parti AK Parti’dir. Demokrasiyi içselleştirmiş partidir AK Parti…HDP barajı aşar aşmaz yeter ki seçmenin iradesine ipotek koyacak uygulamalar olmasın. Anketlerin gerçekçi olduğunu alan gösteriyor. Alanla anket uyuşmuyorsa bir sıkıntı vardır. Alan AK Parti diyor. Ankette Ak Parti diyor. Benim beklentim ülke genelinde 45-50 arası… İzmir’de 40’ı zorlayan bir durumdayız. Vatandaş muhalefetin söylemleriyle bize yaklaşmıyor. Çözüm mercii olarak bizi görüyor. 8 Haziran’da AK Parti güçlü bir şekilde yine iktidarda olacak. Seçim beyannamelerinde bizi taklit etmeye çalışıyorlar. Demek ki biz doğruyu yapıyoruz” dedi.

AZİZ BEY OLMASA CHP YANDI!
“Aziz Bey olmasa CHP yandı” diyen Sürekli, “ Aziz Bey yapmaması gerektiği kadar siyaset yapıyor. Saygıyla karşılıyorum. Kendi düşüncesidir. Polemik konuları da üretiyor. Ben polemiklere girmiyorum. İl Başkanımız gerekli cevapları veriyorlar. Bu çalışması olumlu mu yansır olumsuz mu yansır 7 Haziran’da göreceğiz. ” diye konuştu.

DIŞARIDAN MÜDAHALELERE KARŞIYIM
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in İzmir’e yönelik tepki çeken yorumlarını değerlendiren Sürekli, “ O yorumları kabul etmiyorum biz başka bir ilde açıklama yapmıyoruz…Arkadaşlar geliyor alanda çalışıyorlar destek için geliyorlar. Cuma Bey çalışkan bir milletvekilidir. Sosyal medyayı da etkili kullanır. Son açıklamaları amaç farklıdır, kastı aşan açıklamalar olmuştur. Kendi de öyle söylüyor. CHP bu sözleri evirip çevirdi. Herkes kendi ilindeki siyasi atmosferle ilgili konuşması daha doğru. Dışarıdan müdahalelere karşıyım. Bir kısmı yanlış anlaşılsa da yanlış anlaşılma durumu oluşturmamak lazımdı” dedi.



İZMİR DOKUSUNA UYGUN LİSTEMİZ VAR
Kendi bölgesindeki aday listesini değerlendiren Sürekli, “AK Parti güzel bir aday listesi yaptı. İkinci bölgede iki Karşıyakalı vekil adayı var. Birinci sıra adayımız İbrahim Bey Alaybey’de doğdu…Ben Karşıyaka orijinliyim ama Bakırçay bölgesinde de hakimim. Siyaset yaşantımım önemli bölümünü geçirdiğim ilçeler var. Hamza Dağ vekilimizle Nesrin Ulema vekilimiz ikinci bölgeyle özdeşlemiş bütünleşmiş isimler. Listeyi bütün alarak alırsak Tansu Kaya var. Önemli bir isim…Hiçbir beklentimiz yok. Tansu Bey’le birlikte çalışıyoruz. Performansı çok iyi. 9. Sıra gibi değil 1. sıra adayı gibi çalışıyor. Mehmet Bayındır doktor adayımız çok iyi çalışıyor. Savcı Sayan’da çok iyi çalışıyor. Siyasi tecrübesi çok fazla. İzmir dokusuna uygun bir listemiz var” dedi.

EN HAZIR TEŞKİLAT AK PARTİ’NİN
İzmir’de en hazır teşkilatın AK Parti teşkilatı olduğunu ifade eden Sürekli, “ Türkiye’nin bir buçuk yıldaki üçüncü seçimi. Geçmiş seçimlere göre seçim havası yok heyecan daha düşük. İzmir’de de böyle. Tüm partilerin teşkilatları yorgun…Motivasyonları düşük idi…Yine de en motivasyonu yüksek olan en diri teşkilat AK Parti teşkilatları…Özellikle Başbakanımızın İzmir mitingini coşkuyla yaptıktan sonra heyecan tavan yaptı. Teşkilatımızı tek tek tebrik ediyorum” dedi.

BAŞBAKANIMIZIN MESAJLARI HİZMET ESASLI
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’de açtığı Başbakanlık Ofisi’ni değerlendiren Sürekli, şunları söyledi;
“ Sembolik bir ofis değil. İşlevsel olacak. Başbakanımızın İzmir’e bir gün evvel gelip STK’larla yemek yemesi ofisi açması Konak Tünelleri’ni açması çok önemli…Mesajları hizmet esaslıydı AK Parti bu…Bakın vaatlerimize insan odaklı…Bizim söylemlerimiz sosyal demokratlarda yok. Bakın mitinglerine hakaret var. Demokrasiden bahsedin sevgiden bahsedin projeden bahsedin. İzmir’den aday olmuş bir genel başkanın değişmesi lazımdı. İzmir’den madem aday oldunuz İzmirli gibi davranın. Bakın Veysel Eroğlu’na, bakın Binali Yıldırım’a sahada nasıllar, ne anlatıyorlar. Hizmet proje anlatıyorlar”

VATANDAŞIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM
“İzmir’e hizmet yatırım vaat ediyoruz” diyen Sürekli, “ 13 yılda ne yaptıysak daha da artarak devam ettireceğiz. 35 projenin yarısı bitti. Deva mı gelecek. Takip edeceğiz. İzmirlinin gündelik yaşamında karşılaştığı sıkıntılarını çözeceğiz. Seçimden seçime gelen bir vekil değil vatandaşın her zaman yanlarında olacağım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.