Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Egepostası 3 gün önce duyurmuştu... Büyükşehir'de rotasyon tamam!

Egepostası 3 gün önce duyurmuştu... Büyükşehir'de rotasyon tamam!

Egepostası’nın üç gün önce İzmir kamuoyuna duyurduğu Büyükşehir şirketlerindeki kadro rotasyonu son şeklini aldı. Başkan Soyer’in resmi yazışmalar tamamlandıktan sonra kadro değişiminin açıklamasını bizzat kendisinin yapacağı öğrenildi.  Egepostası 3 gün önce duyurmuştu...

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 13:51

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Büyükşehir’de merakla beklenen kadro rotasyonu son şeklini aldı. Egepostası’nın üç gün önce duyurduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerindeki rotasyon için resmi açıklama yapılması bekleniyor. Başkan Soyer’in şirketlerdeki yeni kadrosunu bizzat kendisinin yapmak istediği, bunun için de resmi yazışmaların bitmesini beklediği öğrenildi.

Sona gelinen rotasyonda Dr. Buğra Gökçe’nin Genel Sekreter olarak göreve devam edeceği ve Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanlarından Oğuz Ceylan’ın, Başkan Soyer’in Özel Kalem Müdür olması sonrası şirketler ile Büyükşehir arasında koordinasyonda daha etkin rol oynayacakları öğrenildi.

Son şeklini alan rotasyona göre;

CHP Konak İlçe eski Başkanı M.Şakir Başak Ege Şehir Planlaması Enerji ve Teknolojik İşbirliği Merkezi’nin başına geçecek.

Balyoz mağduru Emekli Deniz Kurmay Albay Utku Arslan’la İZDENİZ’deki görevine devam edecek.

İZSU’nun başına ise ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek geçecek. Raif Canbek’in emeklilikten Başkan Soyer’in isteği üzerine vazgeçtiği öğrenildi. ESHOT için en fazla öne çıkan isim ise müdür yardımcılarından Kader Sertpoyraz olurken, Erhan Bey sürprizi de bekleniyor.

Uzun yıllar Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nde görev yapan Nilüfer Çınarlı Mutlu ÜNİBEL Özel Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin başına geçiyor.

SODEM’DEN GENEL MÜDÜR

Soyer sonrası istifa eden İZFAŞ Genel Müdürü Gül Şener’in yerine, avukat Canan Karaosmanoğlu geçecek. Soyer’in SODEM’de birlikte çalıştığı Karaosmanoğlu’na çok güvendiği belirtiliyor.

Metro A.Ş.’de ise Sönmez Alev görevine devam edecek.

İZELMAN, İZBETON VE İZBELCOM'A ADAY ADAYI MÜDÜR

Seçim döneminde Karabağlar'dan aday adayı olan Heval Savaş Kaya İZELMAN’ın başına, Tire’den aday adayı Burak Alp Ersen İZBETON’un başına ve son olarak Konak'tan aday adayı olan Muhsin Kurt ise İZBELCOM'un başına geçecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.