Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hastalardan isyan

Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hastalardan isyan

Türkiye’nin en eski ve köklü kurumlarından biri olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelen hastalar ile yatarak tedavi gören hastalar ve refakatçiler, bozuk asansörler ve kalp damar, beyin cerrahisi, onkoloji bölümü binalarının ortasına gelişigüzel bırakılan çöp konteynerlerinden yayılan koku ve çöplerin gece yarısından sonra toplanması sırasında ortaya çıkan yüksek gürültü sorununa çözüm bekliyor. Hasta ve hasta yakınları isyan etti

  • Ege Postası
  • 13.07.2018 - 11:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gelen hasta ve hasta yakınları aylardır bozuk olan asansörler nedeniyle sıkıntı yaşarken; kardiyoloji-kalp damar cerrahisi, beyin cerrahisi ve onkoloji bölümünde yatarak tedavi gören hastalar da çöp konteynerlerinden muzdarip.

ÇÖP KOVALARI YATAN HASTA BİRİMLERİNİN ÖNÜNDE TEHLİKE SAÇIYOR

Yatarak tedavi gören hastalar beyin, kalp-damar cerrahisi, kardiyoloji ve onkoloji hastaları, bina pencerelerinin hemen yanına konulan çöp konteynerlerinin gece yarısı gelip toplanması sırasında yaşanan yüksek gürültünün yanı sıra geride kalan çöp kokularıyla baş başa kalmaktan şikayet ediyor. Gece uyuyamadıklarını belirten hastalar ve refakatçiler, durumu hastane yetkililerine bildirmelerine karşın haftalardır aynı durumun yaşanmaya devam ettiğini belirtiyor.

BOZUK ASANSÖRLER HASTALARIN SEDYELERLE TAŞINMASINI ENGELLİYOR

Hastanenin ana girişindeki camlı asansör bir buçuk ayı aşkın bir zamandır çalışmazken, ana girişteki iki asansör de sürekli arızalanıyor ve havalandırmaları da çalışmıyor. Hasta ve hasta yakınlarının ameliyathaneler ve servislere asansörle taşınması imkansız hale gelirken, acil durumlarda sedye ile getirilen hastaların nakillerinde gecikmeler oluyor ya da hastalar merdivenlerden çıkarılmaya çalışılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.