Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'nin iki temsilcisi birbirlerine rakip

Ege'nin iki temsilcisi birbirlerine rakip

Süper Lig'de ilk 2 haftada gol atamayan ve puanı bulunmayan Göztepe, ilk 2 maçını kayıpsız geçen ve gol yemeyen Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Süper Lig'de rakibiyle 7. kez karşılaşacak Göztepe, daha önceki 6 maçta rakibini yenemedi. Göztepe bir ilki gerçekleştirmek istiyor

  • Ege Postası
  • 30.08.2019 - 10:49

Süper Lig'de ilk 2 haftada Antalyaspor ve Beşiktaş'a yenilerek son sıraya demir atan Göztepe, 9 yıl sonra döndüğü devler arenasında 2'de 2 yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Yukatel Denizlispor'la yarın Ege derbisinde kozlarını paylaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Ev sahibi Göztepe'de sakatlığı süren golcü Jerome dışında eksik bulunmazken, konuk Denizlispor'da ise tedavisi süren orta saha Mbamba İzmir'de forma giyemeyecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribün 297, numaralı 189, kuzey kale arkası 27,5 ve misafir tribün 35 TL olarak satışa çıktı. 

Ligini ilk maçında Antalyaspor'a 1-0, geçen hafta da Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Göztepe, ilk 2 haftayı puansız geçti. Ligde gol atmayan tek takım konumundaki Göztepe, üçüncü haftaya kendisi gibi puanı bulunmayan Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir'in ardından averajla son sırada girdi. Sarı-kırmızılı ekip, 3. hafta mücadelesinde yarın bir diğer Ege temsilcisi Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.

Süper Lig'e 7 yıl aradan sonra döndükten sonra ilk hafta Galatasaray'ı, geçen hafta da Antalyaspor'u aynı skorlarla 2-0 mağlup eden Yukatel Denizlispor, ligde gol yemeyen tek ekip. Sezona ikide iki yaparak başlayan 4 ekipten biri olan Yukatel Denizlispor averajla 3. durumda yer alıyor.

Göztepe, rakibini Süper Lig'de yenemedi

Süper Lig'de rakibiyle 7. kez karşılaşacak Göztepe, daha önceki 6 maçta rakibini yenemedi.

Yukatel Denizlispor'un 4 galibiyetinin bulunduğu geride kalan müsabakalarda 2 karşılaşma da berabere sona erdi. Yeşil-siyahlı ekibin 12 gol attığı maçlarda Göztepe ise 6 gole imza attı.

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Denizlispor'un iyi bir çıkış yakaladığını ancak taraftarın desteği ile ilk 3 puanlarını alacaklarını söyledi. Denizlispor'un tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz ise hedeflerinin 3'te 3 yapmak olduğunu dile getirdi. Göztepe'nin çok değerli bir camia olduğunu anlatan İldiz, "Futbolseverler iki güzide Ege ekibinin futbolundan keyif alacaklardır. Eksiklerimizin olduğunu söyleyebilirim. Ancak ilk 2 haftada önemli maçları kayıpsız geçtik. Umuyorum İzmir'de de iyi bir skor alıp evimize mutlu döneriz. Milli araya moralli girmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Fransa'nın Amiens takımından golcü Mendoza ile ilgilenirken, Denizlispor ise Standad Liege'den orta saha Uche Agbo'nun peşinde.

Muhtemel 11'ler şöyle;

GÖZTEPE

Beto - Gassama, Sanneh, Titi, Berkan, Poko, Castro, Soner, Serdar, Halil, Eren

YUKATEL DENİZLİSPOR

Stackhowiak - Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Murawski, Zeki, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega

(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.