Dolar 32,3316
%0.16
Euro 35,1655
%-0.05
Altın 2.243,490
%0
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Koop'tan davet: Şimdi alın yüzde 30 kar edin

Ege Koop'tan davet: Şimdi alın yüzde 30 kar edin

Ege Koop’un 40 milyon TL yatırımla temelini attığı Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri, önümüzdeki yılın Mart ayında teslim edilecek. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yeni yılda maliyetler ve vergiler nedeniyle yüzde 30'lara ulaşan bir artış olacağına dikkat çekerek "Şimdi ev alan kısa sürede yüzde 30 kar etmiş olur" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2019 - 10:58

36 yılda 10 binlerce kişiyi uygun koşullarda konut sahibi yapan Ege-Koop, sunduğu kalite ve fırsatlar ile yaşamı kolaylaştıracak ayrıcalıklar vaad ediyor. İzmir Körfezine hakim “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri”nin de yine böyle bir fırsat sunduğunu söyleyen Hüseyin Aslan, "Temelini atmamızın üzerinden çok kısa bir süre geçmesine karşın inşaatımız hızlı bir şekilde tamamlanma aşamasına geldi. Konut sektörünün içinde bulunduğu tüm olumsuz koşullara rağmen hatta birçok projenin yarım kalmasına karşın, 13.Onur projemiz olan İzmir Körfezi Evleri'nde kanal-su-telekom-elektrik-doğal gaz gibi altyapı çalışmaları da tamamlanma noktasında. Yeni yılın mart ayında inşaatımızı tümüyle bitirmiş olacağız" dedi.

2020 yılında inşaat maliyetleri ve yeni vergi artışları ile birlikte maliyetlerin de yüzde 30’un üzerinde artacağını belirten Aslan “Banka faizlerinin ve dövizdeki düşüşten sonra konuta yapılan yatırım her zaman olduğu gibi en karlı yatırım olarak değerlendirildiğinde 15 yıl ödeme ile 0.99 faizle bugün de ev sahibi olanlar çok değil 1-2 yıl sonra yaptığı yatırımın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayacak. Ege Koop'tan şimdi ev alanlar yeni yılın ilk gününde yüzde 30 kar elde etmiş olacak” dedi.



HERYERE YAKIN
Zemin katlarının dahi İzmir Körfezine hakim olan son dairelerin kaldığı Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi’nde açık otopark, 7/24 güvenlik, kamera ve görüntülü diofon sisteminin yanı sıra yüzme havuzu ve sosyal alanlar yer alıyor. Ayrıca Alsancak ve Bornova’ya 16 km, Mavişehir ve Karşıyaka’ya 8 km, Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hastanesi’ne 3.9 km ve otoban bağlantısına 3.8 km mesafedeki lokasyonu ile ulaşım kolaylığı açısından da avantaj sağlıyor.

KARANLIK ODA YOK
36 yılda İzmir’in 12 ilçesinde 20’in üzerinde yeni mahalleler ve kent parçaları kazandıran Ege-Koop’un 13. Onur projesinde son dairelerden sahip olacak yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Aslan “2+1 daireler brüt 128 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 154-178 metrekare olarak iki farklı tipten oluşuyor. Hiçbirinin karanlık bir tek odası yok” diye konuştu. Buradan ev sahibi olacakların emsallerinden bir adım önde olacağının altını çizen Aslan “İddia ediyorum bu kalitede bir ev, böyle fırsat bir daha ele geçmez” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.