Dolar 32,5343
%0.18
Euro 34,7483
%0.05
Altın 2.490,540
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'de teröre tepki için mekanlar kapatıldı

Ege'de teröre tepki için mekanlar kapatıldı

Marmaris Barlar Sokağı esnafı ve Didim bulunan eğlence mekanları, bir gün boyunca programlarını iptal etti.

  • Ege Postası
  • 30.06.2016 - 11:02

DİDİM

İstanbul'daki Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısının ardından Aydın'ın Didim İlçesi'nde bulunan eğlence mekanları, bir gün boyunca programlarını iptal etti. Eğlence mekanlarının dış cephesine Türk bayraklarının yanı sıra terörü lanetleyen pankartlar asıldı.

Eğlence dünyası, yürekleri yakan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara saygı için yas ilan etti. Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Aydın'ın Didim İlçesi'nde bulunan eğlence mekanları, Türkiye'yi yasa boğan Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki terör saldırısı nedeniyle bir gün boyunca programlarını iptal etti. İşletmelerine Türk bayrakları asan mekan sahipleri, terörü lanetledi. İşletme sahipleri, 1 gün boyunca bütün eğlenceleri iptal ettiklerini ve kapılarını kapattıklarını duyurdu. Didim'in en büyük açık hava diskosu Club Medusa da şehitlere saygı için kapılarını kapatıp, 'Türk milletinin başı sağ olsun' yazılı pankart astı. Altınkum Yalı Caddesi esnafı da işletmelerindeki müzik yayınlarına ara verdi. Didim'in yaz-kış faaliyet gösteren eğlence mekanlarından Chico's Ali Rock Bar, REHABilitasyon Bar, Temmuz Bar ve Eflatun Bar, ortak bildiri yayınlayarak, "Menfur saldırı sonucu hayatını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadesini kullandı. Kapılarını açık tutan barlar, bir günlük milli yastan dolayı canlı müzik programlarını iptal etti. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dileyen işletmeciler, tüm Türkiye'de eğlencelerin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

MARMARİS

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Barlar Sokağı'ndaki esnaf, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısını protesto etmek için işyerlerine Türk bayrakları astı.

Marmaris'te 300 metre uzunluğundaki 112 disko ile gece kulübünün bulunduğu Barlar Sokağı'nda esnaf, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısını protesto etti. Disko ve gece kulübü işletmecileri, işyerlerini Türk bayraklarıyla donattı. Bazı işletme sahipleri mekanlarını kapatıp bayrak asarken, faaliyetlerine devam edenler ise neon ışıklı tabelalarına 'Terörün oyununa gelmeyeceğiz' yazısı yazdı. 

'TERÖRÜN OYUNUNA ALET OLMAYACAĞIZ'

Güney Ege'nin en büyük açık diskosu olan 5 bin kişilik 'Club Areena'nın işletme müdürü Ahmet Akgün, "Son zamanlarda yaşanan terör olayları, hepimizi derinden yaraladı ve üzdü. Yaşanan bu kötü olaylar, bizleri olumsuz etkilememeli. Terörün bu oyunlarına alet olmamalıyız. Terörün amacı ülkemizde kaos yaratmak. Kaos ve korku yaratmaya çalışanların oyunlarına asla alet olmayacağız. Mekanlarımıza Türk Bayrağımızı astık ve müşterilerimizi mutlu etmek için işimizin başındayız" dedi (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.