Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'de bir akademisyenin masasına mermi bırakıldı

Ege'de bir akademisyenin masasına mermi bırakıldı

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Ege Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Serkan Acar’ın masasına kurşun bırakılması sonrası üniversite yönetimine yüklendi. MHP’li Kalyoncu’dan Ege Üniversitesi’ne tepki

  • Ege Postası
  • 17.03.2020 - 12:37

EGEPOSTASI - Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Acar’ın ders yapacağı sınıftaki masaya mermi bırakıldı. Bu olay sonrası konuyu yargıya taşıyarak suç duyurusunda bulunan Acar sosyal medya hesabından, yaşadıkları şu sözlerle anlattı:

“Dün saat 14.35'te Rusya Tarihi dersini anlatmak üzere Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin 1303 numaralı dershanesine gittim. Masamın üzerine bir mermi çekirdeği bırakılmıştı. Ders çıkışında durumu resmi bir yazıyla idareye bildirdim. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Fakat şu bilinsin isterim; hayatım boyunca hiç kimseye boyun eğmedim, bundan sonra da eğmeyeceğim! Başkanı olduğum Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı, merhum Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun kanının kahpeler tarafından akıtıldığı kürsüdür. Kısacası; olacak olan olur. FETÖ'nün köpeklerine, kahpe döllerine sesleniyorum: Beni buradan asla kaçıramayacaksınız”

Akademisyen Acar’ın paylaşımının hemen ardından, geçmiş dönem Ege Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı yapmış MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’dan üniversite yönetimine tepki geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üniversite yönetimine yüklenen MHP’li Kalyoncu, “Doç. Dr. Serkan Acar’ı yönetimden arayıp soran olmadığı gibi görüşme talebi de kabul edilmiyor. Bu Nasıl bir yönetim, hocalarımızın güvenliği ile ilgilenen yok. Emniyet güçleri gerekeni yapıyor teşekkür ediyorum kendilerine. Takipçisi olacağız” ifadelerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.